Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nem normális dolog, ha fiú...

Ez nem normális dolog, ha fiú létemre ezt csinálom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
20 és fél éves szűz fiú vagyok. Két okból: nem vagyok kibékülve magammal és kevés az esélyem arra, hogy lányok társaságában legyek. A nemi vágyaim annyira erősek, hogy egyszerű maszturbálással nem tudom azokat kielégíteni. Mostanában a párnámat kefélem legalább 30 percen keresztül naponta 2-4 alkalommal.
2010. jún. 9. 23:18
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
:D Nem tudom elképzelni, hogy egy párnával fizikailag hogyan lehet megoldható az aktus... :D:D:D:D
2010. jún. 15. 19:59
 22/32 anonim válasza:

de egy párnával mégis hogy lehet?? mibe teszed be?

tanács: ülj rá a kezedre addig h teljesen elzsibbadjon ezután nyúlj magadhoz, mivel nem érzed a kezed olyasmi érzés lesz mintha más csinálná

2010. jún. 15. 22:19
 23/32 anonim ***** válasza:

Előzőnek: XD

Ennél már csak a nekrofil szex jobb felvágottal a kezedben. XD Valaki annyira részeg volt, hogy ezt csinálta...

Viccen kívül: hát hallani mindenféle segédeszközről, lányoknál is, pl. bútorról. (valami bravóban olvastam ilyet)

Normálisnak nem nevezhető, de szerintem belefér, meg nem fogod bánni magát a párnát. A gyakoriság is furcsa. Nekem 1 nap 2-3 lövéstől az életkedvem is elmegy.

Én csak a szövetségemet tudom felajánlani lány társaságok (talááán.. inkább egyedül levő lányok) felkutatásában. Ez hót komoly, akár levelet is írhatsz. Nekem sincs pl. olyan velem egykorú társaság, akik _tényleg_ a barátaim, és akikkel nap mint nap találkozom. Ezért jó amíg iskolás vagy (az egyetem már nem).

Nálam teljesen elfelejthető az ismerős ismerősével való összejövés. Főleg, hogy egy generációs ugrással lejjebbi lányokat gondolok hozzám valónak.

23/F

2010. jún. 16. 14:32
 24/32 anonim ***** válasza:
én csaj vok de csak vadul tudom a pasimmal:)
2010. jún. 16. 15:38
 25/32 anonim ***** válasza:
ez nagyon bizarr...jézusom...
2010. jún. 16. 23:53
 26/32 anonim ***** válasza:
csak most esett el h a napodból kb 1-2 órát párnakeféléssel töltesz
2010. jún. 16. 23:59
 27/32 anonim ***** válasza:
hát ezt már kicsit el cseszted de nem baj innen is vissza lehet jönni. 15-18 év között kellet volna csajoznod mert akkor a minimum hogy betolja neked a szaxit, de most csak rakd fel magad netre, és járj el discóba, és bárokba majd találsz valakit
2010. jún. 17. 01:12
 28/32 anonim ***** válasza:

Ezt az utolsót ezt nem értem. Mit jelent pontosan a szaxi, és miért nincs az már 20 évesek számára? D:

"Az a" 23/F

2010. jún. 17. 03:53
 29/32 anonim válasza:
Mi lenne, ha valaki normális választ is írna! Szerintem ép elég neki a baja,nem kellene még gúnyt is űzni belőle!
2010. jún. 17. 08:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Vááááá! csóri párna.
2010. jún. 18. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!