Ez nem normális dolog, ha fiú létemre ezt csinálom? (bővebben lent)
de egy párnával mégis hogy lehet?? mibe teszed be?
tanács: ülj rá a kezedre addig h teljesen elzsibbadjon ezután nyúlj magadhoz, mivel nem érzed a kezed olyasmi érzés lesz mintha más csinálná
Előzőnek: XD
Ennél már csak a nekrofil szex jobb felvágottal a kezedben. XD Valaki annyira részeg volt, hogy ezt csinálta...
Viccen kívül: hát hallani mindenféle segédeszközről, lányoknál is, pl. bútorról. (valami bravóban olvastam ilyet)
Normálisnak nem nevezhető, de szerintem belefér, meg nem fogod bánni magát a párnát. A gyakoriság is furcsa. Nekem 1 nap 2-3 lövéstől az életkedvem is elmegy.
Én csak a szövetségemet tudom felajánlani lány társaságok (talááán.. inkább egyedül levő lányok) felkutatásában. Ez hót komoly, akár levelet is írhatsz. Nekem sincs pl. olyan velem egykorú társaság, akik _tényleg_ a barátaim, és akikkel nap mint nap találkozom. Ezért jó amíg iskolás vagy (az egyetem már nem).
Nálam teljesen elfelejthető az ismerős ismerősével való összejövés. Főleg, hogy egy generációs ugrással lejjebbi lányokat gondolok hozzám valónak.
23/F
Ezt az utolsót ezt nem értem. Mit jelent pontosan a szaxi, és miért nincs az már 20 évesek számára? D:
"Az a" 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!