Ez nem normális dolog, ha fiú létemre ezt csinálom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
20 és fél éves szűz fiú vagyok. Két okból: nem vagyok kibékülve magammal és kevés az esélyem arra, hogy lányok társaságában legyek. A nemi vágyaim annyira erősek, hogy egyszerű maszturbálással nem tudom azokat kielégíteni. Mostanában a párnámat kefélem legalább 30 percen keresztül naponta 2-4 alkalommal.2010. jún. 9. 23:18
11/32 anonim válasza:
Ha nem a kék osztrigába járnál, akkor lehet több nő is lenne, és nem csak kolbász fesztivál.:D
12/32 anonim válasza:
23:28: Nyami. :)Ha kell segítség szólj :)
Amúgy meg szerintem nem ciki, de a párnáról szokj le, azon alszol ember. Vegyél valami normálisabb segédeszközt ha már a markod nem elég.
29/F
Zs
13/32 anonim válasza:
ez nagyon beteges dolog:)sztem tuti létezik olyan csaj akit nem neked kell elcsábítanod hanem majd ő téged és akkor nem kell a párnáddal szexelned!
14/32 anonim válasza:
"Mostanában a párnámat kefélem legalább 30 percen keresztül naponta 2-4 alkalommal." xD és akkor még csodálkozol, hogy szűz vagy! xD
15/32 anonim válasza:
"párnámat kefélem"
ezen röhögök fél órája XDXDXDXD
sürgősen szerezz egy csajt Xd
16/32 anonim válasza:
Hát én meg beszartam röhögéstől!Bocs!
17/32 A kérdező kommentje:
Először is. Nem járok a kék osztrigába. Egyszerűen ilyen pechem van. Próbálkozok is lányoknál, de valami miatt nem akar összejönni.
Akik ezen röhögnek, azokról csak annyit tudok mondani, hogy nekik fogalmuk sincs az egészről. Máshogy nem tudom magam kielégíteni. Idő kérdése és már ez sem fog annyira használni.
2010. jún. 13. 00:25
18/32 anonim válasza:
Párnával?! ezt énis kiprobálom:)
19/32 anonim válasza:
Szerintem, egyáltalán nem nevetséges, nem tudom megérteni, hogy miért kell gúnyt űzni belőle!Én kíváncsi lennék rád, hogy hogy nézel ki!Küldenél privátba egy fényképet magadról?
20/32 anonim válasza:
én is mindig kolbász fesztiválon veszek részt...két év alatt ráuntam.mérhetetlenül ráuntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!