Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fura vagy normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura vagy normális?

Figyelt kérdés

Egy nyári táborban dolgozom mint program vezető 20 éves vagyok, 21 leszek ősszel. Volt egy lány 16 éves most lesz 17.

Este amikor szabad program volt nagyon sokat jött oda hozzám, beszélgettünk egyik haverommal aki szintén 20 viccelődtünk azzal hogy kiskorú és ez büntethető meg minden, de sokkal érettebb volt a többieknél, kinézetre is. Én 20 évesen inkább 17nek nézek ki. Szerintetek ebből lehet valami? Együtt jöttünk ma haza vonaton is nagyon elvoltunk megbeszéltük hogy majd még beszélünk nyáron.

Nagyon fura lenne szerintetek, nagy a korkülönbség? Én mondom viselkedésre és megjelenésre is max 18 vagyok szerintem (egyetimjdta vagyok amúgy)

2022. jún. 12. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nincs gond ezzel, köztünk is kb. ennyi a különbség a barátommal.
2022. jún. 12. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Szinte nincs is korkulonbseg, ne viccelj :D 16 evesen jottem ossze a 21 eves baratommal, aki kozben 22 kett, igy 16-22 evesek voltunk, es igy is tokeletesen mukodik 5.5 ev kulonbseggel, lassan 1 eve :)
2022. jún. 12. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne fura? Szerintem ez még pont jó kategória, te sem vagy olyan "öreg", és már ő sem annyira kislány.
2022. jún. 12. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök normális és nem furcsa.
2022. jún. 12. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez még szerintem se vészes kategória. Bár szerintem nem ideális de ha tudtok alkalmazkodni egymashoz, akkor nem lesz gond
2022. jún. 12. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Esély mindenre van, így erre is. Simán lehet ebből valami.
2022. jún. 12. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
A korkülönbség szerintem nem feltétlen probléma, nekem inkább az lenne fura vagy problémás, hogy te technikailag a táborban dolgozol, ott vagy programvezető, míg ő egy táborozó. Szerintem a tábor végéig ne kezdj el semmit mert ha lesz köztetek valami annak nagyon sokféleképpen lehet nagyon csúnya vége.
2022. jún. 13. 17:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Már vége van a tábornak, a lány lehet jövőre jön dolgozni ide mint programvezető. Mielőtt komolyabban megismertük volna egymást már akkor is mondta, hogy tetszik neki. Én persze örülnék neki nagyon :)
2022. jún. 13. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. akkor sztem nem gáz. ha mindketten szeretnétek akkor hajrá!
2022. jún. 13. 20:14
 10/11 NTBS ***** válasza:
Szerintem maradj vele kapcsolatban. Bármi lehet belőle. Hajrá.
2022. jún. 18. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!