Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy 16 éves lány vagyok és azt vettem észre ,hogy nem vágyok párkapcsolatra. Láttom a filmekben ,hogy a singli lány sétál egyedül az úton látja a szerelmes párokat maga körül és szomorú lesz ,mert neki nincsen párja. De a való életbe is minden barátnőm a párkapcsolatot keresi meg vágyik utána . Én meg egyáltalán nem érzek így ,sőt én kifejezeten élvezem hogy nincsen fiúm. Baj van velem?2022. ápr. 19. 08:37
1/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Egyáltalán nincsen semmi baj veled. Nem mindenki szeretne párkapcsolatban lenni, és ez így van jól. Ne érezd magad emiatt rosszul, nincsen semmi gond ezzel. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Anya szerint azért van így ,mert még nem talált el "ámor nyila "
2022. ápr. 19. 09:11
5/10 anonim válasza:
Ha azt mondjuk, hogy veled van a baj, akkor változik valami? Nem. Ellenben minden nap megkérdezi valaki (jellemzően 16-8 évesek), hogy normális-e, hogy nem vágynak párkapcsolatra, és minden nap le van írva, hogy igen. Fölösleges minden nap megkérdezni, hogy baj-e, ha nem hiányzik valami, amiről azt se tudod, hogy milyen.
6/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg ,mert van akinek nem volt és vágyik rá ,mondjuk lehet ,hogy az pont szerelmes . De egyébként köszi a válaszokat ent a zöld kéz
2022. ápr. 19. 09:45
7/10 anonim válasza:
Normális, idősebbek vannak így ezzel.:)
Majd hidd el, rád fog talalni a szerelem.
8/10 anonim válasza:
Ha így érzed magad boldogan, akkor normális.
Egyébként valaki biztos fog jönni az életedben, aki neked egy "wow" ember lesz és nem tudod megmondani miért, de elvarázsol. Nah attól fogod magad majd a fellegekben érezni:D
9/10 anonim válasza:
Miért lenne baj? Még gyerek vagy, a tanulás a dolgod. Csak mert manapság már az újszülöttek is pasiznak, dugnak, még nem az a normális.
10/10 anonim válasza:
#9 te meg gondolom egy negyvenes szülő. Ez a tanulás a dolgod szöveg biztos tök jól hangzik neked, csak ott van a probléma, hogy a jelenlegi iskolarendszer a lehető legszarabb talajt biztosítja a tanulás. És szerintem nincs azzal baj, ha valaki tiniként párkapcsolatot szeretne. Teljesen normális, hogyha valaki az élet minél több területén szeretne tapasztalatot szerezni, márpedig a szerelem pont egy ilyen dolog, és ez sokkal könnyebb a gimiben, mint utána bármikor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!