Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha elkezdek beszélget...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha elkezdek beszélgetni egy fiúval és kb. 2 perc múlva már "szerelmes" vagyok belé?

Figyelt kérdés
Szinte minden fiúval ez van... És elképzelek vele jeleneteket hogy milyen lenne ha... :(

2022. ápr. 19. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Te inkább vágyat érzel!
2022. ápr. 19. 18:22
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Ábrándozni jó,de azért nem árt két lábbal a földön lenni.2 perc alatt max a nevét ha megtudod,nem hogy szerelmesnek lenni.Ez csak abránd semmi más.Arra figyelj,hogy ne magyarázz bele többet a beszélgetésbe,mint amilyen valójában.Sok csalódástól.megkímélheted magad.
2022. ápr. 19. 18:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hormonokkal túlfűttött tini vagy. Fogalmad sincs még, mi az, hogy szerelem, csak rá akarod vetíteni valakire, sőt inkább bárkire a kérdés alapján.
2022. ápr. 19. 18:41
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy én olvastam olyat, hogy az agynak kb 90 másodperc kell ahhoz hogy eldöntse egy személyről, hogy szimpatikus-e vagy sem, mármint hogy kedveled-e azt a bizonyos embert, vagy nem. És ugye a 90 másodperc csak 1,5 perc. Jó mondjuk amit én írtam annak pont ez a lényege, hogy nem minden ember szimpatikus az agyunk szerint. Nálad meg pont nem ez van, de egyébként szerintem is csak a hormonok miatt van. Előbb utóbb elmúlik, hidd el.
2022. ápr. 19. 19:49
 5/16 anonim ***** válasza:
33%

#4, lehet lelombozó, nem vagyunk ilyen kifinomultak, a kutatás 30 másodperc alatti időt emlit.

#kérdező, tiszteld magadat jobban, ne kaphasson meg mindenki még elméletben sem.

Képzeldd milyen lenne, ha olyan szerencsétlen adottságaid lennének, mint a szekszuális kisugárzás! :o)

Rögtön lebuknál.

2022. ápr. 20. 21:33
 6/16 anonim ***** válasza:

#5 neked most mi a bajod velem?

Én külön mondtam hogy csak olvastam.

Te máshol is ilyen arrogáns vagy, vagy csak itt éled ki magadból?

4-es voltam.

2022. ápr. 20. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
4-6-os, eddig eskü nem volt semmi bajom, most már van
2022. ápr. 20. 22:15
 8/16 anonim ***** válasza:
#7 na akkor örülök neki, mondjuk eddig se voltál értelmesebb, de mindegy, hagyjuk inkább.
2022. ápr. 20. 22:53
 9/16 anonim ***** válasza:
ne hagyjuk nyuszika! Messze húzzál el ebből a kategóriából, mert, ha saját magaddal sem vagy ennyire rendben, akkor a tanácsaid csak projekciók. Haszontalan önigazolások. Ha a nagy semmin felkapod a vizet és simán és szivesen lelocsollak.
2022. ápr. 21. 08:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Kedves "nyuszika" te kezdtél el konkrétan kioktatni, hogy milyen lelombozó lesz nekem amit mondasz, de te azért jobban tudod. De ez kit érdekel?

Én elmondtam amit gondoltam, és te is ezt csináltad VOLNA ha nem szólsz be egyből. És nehogy azt hidd már hogy tiéd az utolsó szó nyuszikám.

2022. ápr. 21. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!