Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha elkezdek beszélget...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha elkezdek beszélgetni egy fiúval és kb. 2 perc múlva már "szerelmes" vagyok belé?

Figyelt kérdés
Szinte minden fiúval ez van... És elképzelek vele jeleneteket hogy milyen lenne ha... :(

2022. ápr. 19. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja és még valami, nehogy már te mond meg nekem hogy mit csináljak!

Ki a frász vagy te? Az apám vagy mi?

Csak szegény kérdezőt sajnálom hogy a te bunkóságodért ezt végig kell néznie, de ha van bátorságod gyere privátba, ott majd lerendezzük.

Ha nem jössz semmi gond, majd akkor írok én nyuszika..

2022. ápr. 21. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Farkas! Nem téged oktattalak ki, nem neked lelombozó, hanem az emberi fajhoz tartozóaknak. Hogy még annál is egyszerűbbek vagyunk, mint írtad, másfél perc.. Szándékom szerint nem akartalak bántani. Az nem ilyen. Hanem ilyen:

De, nem hiszem, hogy te ebbe a kategóriába sorolódnál. Nem neked szólnak, nem is buzerálnak, de pattogsz, önigazolsz, zsizsegsz Paprikajancsi módjára, mintha bárkit is érdekelnél annyira, az anonim röfögéseddel, hogy megszólítson. Nem, igazándiból egy félreértés volt. Részedről.

Ha legközelebb is annyira unatkozol, hogy idegenek beszélgetését magadra véve felháborodsz, mert végre valami történik a 4 fal között és imitálhatod a létezést, akkor tedd már meg, hogy nem anonim módon érdekeskedsz - eskü elkerülnélek.

Sok Xanax, rá sok vodka, nem orosz! Finn. Úgy szép az élet, csak így tovább!

2022. ápr. 21. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Úgy érzem, ideje nekem is szólnom. Ez egy anonim fórum, arctalan, névtelen random felhasználókkal. Ne itt méregessétek a farkatokat, légyszíves! Tessék áttérni privát üzenetre, vagy pontozzátok le a másikat, aztán kész, lépjünk tovább, elvégre a kérdező a téma, nem a ti értelmetlen vitátok. Ne barmoljátok szét a kérdést.
2022. ápr. 21. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Bocsika, már átmentünk privátba, még bunyós bunyózni is akar, képzeljétek el🤣 Istenem, és még én pattogok😅 Amúgy lány vagyok szóval ez a farok méregetés nem pont ideillik, na sziasztok
2022. ápr. 21. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Ne csinálj úgy, mintha te különb lennél...
2022. ápr. 21. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem szabad itt privátot idézni, de nagyon muki, aki kéri megkapja
2022. ápr. 21. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!