Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fura vagy normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura vagy normális?

Figyelt kérdés

Egy nyári táborban dolgozom mint program vezető 20 éves vagyok, 21 leszek ősszel. Volt egy lány 16 éves most lesz 17.

Este amikor szabad program volt nagyon sokat jött oda hozzám, beszélgettünk egyik haverommal aki szintén 20 viccelődtünk azzal hogy kiskorú és ez büntethető meg minden, de sokkal érettebb volt a többieknél, kinézetre is. Én 20 évesen inkább 17nek nézek ki. Szerintetek ebből lehet valami? Együtt jöttünk ma haza vonaton is nagyon elvoltunk megbeszéltük hogy majd még beszélünk nyáron.

Nagyon fura lenne szerintetek, nagy a korkülönbség? Én mondom viselkedésre és megjelenésre is max 18 vagyok szerintem (egyetimjdta vagyok amúgy)

2022. jún. 12. 19:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Meglepően jól alakul :) igen, 17 éves és messze lakik, de nagyon közvetlen és kedves. Még élőben beszéltük, hogy mindketten szeretünk főzni mindkettőnknek fontos az egészséges életmód meg az edzés. Aztán küldött egy receptet, hogy ezt találta aztán eszébe jutottam, hogy szeretek én is főzni is küldött egy fitnesz-palacsinta receptet hátha érdekel. Meg kért tanácsot sulival kapcsolarban mert én már egyetemen vagyok, hova érdemes menni, mit tanuljon, érettségire hogy tanultam stb.

Fura mert nekem az a tipikus olyan lány volt, aki 17 évesen nagyon “menő” mindenkit megkaphat, én meg kicsit talán lúzernek is gondolom magam, mert majd21 évesen “csak” egy 4 évvel fiatalabbal találom meg a közös hangnemet. Remélem nem azt látja bennem, hogy én vagyok az idős tapasztalt pasi akinek a barátnőinek meg a vele egykorú éretlen srácoknak felvághatna.. de mindegy, nagyon aranyos és szimpatikus majd jelentkezem mi lett belőle. Egyelőre nagyon boldog vagyok :)

2022. jún. 19. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!