Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, nagyon bejön nekem. Én egy lábfetisiszta srác vagyok. Lányok, ti hogy viszonyultok ehhez? Elhajtanátok egy olyan fiút, aki teszem azt, meg akarja szagolni a lábatokat? :D Meg játszani velük, ilyesmik.
9: szánalmas lúzer vagy! :-D Itt vezeted le a frusztrációdat, mert nem tudsz nőt szerezni magadnak. :-D
2022. febr. 28. 15:23
12/26 A kérdező kommentje:
Az azért kemény, hogy eddig csak 40-50-es pasasok írogattak. "Kistöki!" Ez meg tisztára olyan, mint a 65 éves nagybátyám szövege. Ennék szánalmasabb már nem is lehetne, főleg az, hogy két "felnőtt" egymást cidázza a TINI párkapcsolatok kategóriában. Talk about who the loser is... ;)
2022. febr. 28. 15:26
13/26 anonim válasza:
Ritka tiszteletlen kis pöcs vagy! Irunk, segítünk, de ahelyett, hogy megköszönnéd, tiszteletlen vagy, mert azthiszed ez a menő!
2022. febr. 28. 15:37
14/26 anonim válasza:
12: inkább azt vizsgáltasd ki pszichiáternél, hogy mitől csípődhetett be nálad ez a fétis....
Mert azt remélem tudod, hogy ez nem normális.
2022. febr. 28. 15:38
15/26 anonim válasza:
Rajottem amúgy! Kerdezonek az a baja, hogy nem lanyok irtak neki! Lányok! Írjatok már meg legyszi ennek a gyökér kerdezonek, hogy igen,” elhajtanatok egy olyan fiut, aki meg akarja szagolni a labatokat”
2022. febr. 28. 15:39
16/26 A kérdező kommentje:
Juj, hogy felhúztátok magatokat, papik! 😅 Egyébként ja, valóban lányok válasza érdekel, az mindegy, hogy pozitív vagy negatív. Jaj, hadd találjam ki... NeM vÓtAm SoRkAtOnA!!! Az a baj!!! Ott kivernék ezt az aberrációt a fejemből! 😅
2022. febr. 28. 15:41
17/26 anonim válasza:
Ku.vara nem mindegy, hogy negatív meg pozitiv! Vagyis de! Csajozni igyse, úgyse tudsz! “Papi” 😂
Szerencséd h nem voltál sorkatona, ezen szerintem ne viccelődj, mert mindenki mindig teged vert volna, annyira gyökér vagy! Bár nem csak te, hanem sajnos a korodbeliek nagyrésze alkalmatlan lenne katonának! Ebből kovetkezik sajnos az, hogy egy lanyhoz így mennél oda, hogy “szagolgatnád a lábait.
Ez a világ egyre elvaszottabb lesz.. az ilyen hülyék miatt!
Amúgy vicces h nem tűnik fel, hogy az 1. Válaszolód vagyok meg mindig és enyem a legtobb válasz a kerdesed alatt. Nem nem másik regisztracio! Meg 1-2-3 ember irt rajtam kivul neked! De meg ezt sem látod! 😂😂😂szánalom vagy
2022. febr. 28. 15:46
18/26 A kérdező kommentje:
#17: De, feltűnt, hogy te pattogsz a legtöbbet, de ezzel együtt le is buktattad magad a valódi koroddal kapcsolatban. :D Nincs több kérdésem. Gusztustalan, vén perverz vagy, aki itt akar tinilányokat behálózni...
2022. febr. 28. 15:48
19/26 anonim válasza:
Amúgy ez egy provokatív kamu kérdés! 15%-os vagy kérdező! Mindenkit lepontozol! Nagyon nem 17 éves vagy. Már több kerdesed lattam. Több hsz-ed kérdések alatt elég promitivek a megnyilvanulsaid! A 15% sokat elmond! A kerdesed jelentve lett!
2022. febr. 28. 15:49
20/26 anonim válasza:
Van baratnom nincs szükségem “tini lanyokra” meghagyom neked, de hiaba meg őket sem tudod felszeni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!