Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tudom hogy egy lány nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom hogy egy lány nem jönne össze alacsonyabb fiúval mint ő és én alacsonyabb vagyok akkor hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
Még csak beszélgetünk.
tegnapelőtt 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér, nem? Van mit veszíteni?

Hány centi a lány? És te?

tegnapelőtt 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Az ember nem racionálisan gondolkodik, mikor párt keres. Ha nem látványosan vagy alacsonyabb és nagyon jó benyomást teszel elsőre (vagy mondjuk pont az esete vagy), akkor simán lehet, hogy összejön veled.
tegnapelőtt 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Én 167 vagyok. Ismerkedtem egy 142 cm-s csajjal mert magas pasit akart magának. Aztán hoppon maradtam. Nála a mérce 185 cm+ és nem adja alább !
tegnap 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Tudod? Mondta? Beszéltetek ilyenről?

Menj ki az utcára és láthatod, hogy elég sok olyan pár van ahol a lány/a nő a magasabb. Ne görcsölj rá! Hódítsd meg a lányt!

tegnap 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is 180 körül volt a "feltétel". Megismerkedtem egy pasival, icipicit alacsonyabb nálam. De annyira megkedveltem, annyit poénkodik, de csak így spontán jön belőle, imádom az ilyen embereket. Udvarias, figyelmes. Úgyhogy elkezdtünk jobban is ismerkedni. Most már úgy vagyok vele, hogy kit érdekel a külső, meg a méretek, meg, hogy ki mit gondol 😍🥰
tegnap 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!