Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, nagyon bejön nekem. Én egy lábfetisiszta srác vagyok. Lányok, ti hogy viszonyultok ehhez? Elhajtanátok egy olyan fiút, aki teszem azt, meg akarja szagolni a lábatokat? :D Meg játszani velük, ilyesmik.
17/F
2022. febr. 28. 14:45
21/26 A kérdező kommentje:
#19: Nem, valódi a kérdés. Van egy évfolyamtársam és van egy fétisem. Kettő, itt ez az első kérdésem. Három, jelents, úgy is ahhoz szoktál a kommunizmusban, papi... 😅
2022. febr. 28. 15:52
22/26 anonim válasza:
hat en lanykent elhajtananak az tuti
23/26 anonim válasza:
Hát egy ilyen stílussal akárhogy is mész oda mindenképpen lekoptatnak nagyon gyorsan. Tanuld mrg hogy kell normálisan beszélni, mert kb 2 megnyilvánulásod után már viszketett a tenyér (gondolom nem csak az enyém).
25/26 anonim válasza:
Igaza van az 1-esnek, halgass rá.
Csak megijesztenéd vele a lányt, ha ezzel nyitnál.
Használható választ kaptál, valóban segíteni akart neked, kezeld ennek megfelelően.
26/26 anonim válasza:
Szerintem neked a sok frusztrációt kell kiűzni magadból (nem gyk-s jampiskodással) és utána barátnőzni, ezt a leendő "szerencsés" is jutalmazná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!