Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, nagyon bejön nekem. Én egy lábfetisiszta srác vagyok. Lányok, ti hogy viszonyultok ehhez? Elhajtanátok egy olyan fiút, aki teszem azt, meg akarja szagolni a lábatokat? :D Meg játszani velük, ilyesmik.

17/F

2022. febr. 28. 14:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Ne így kezd! Így egy beteg perverz luzernek tűnsz! Előbb hivd el a csajt pl randira stb, szeresd legyetek együtt és utána kenyesztesd a labait! Ne ezzel indits, hogy teged csak a láb erdekel, mert elhajt a busba és rajtad fog nevetni az egész suli , szulinapodra büdös lábakat kapsz!
2022. febr. 28. 14:47
 2/26 A kérdező kommentje:
#1: Egy szóval sem mondtam, hogy engem csak a lába érdekel.
2022. febr. 28. 14:51
 3/26 anonim ***** válasza:
95%

De mondtad. Írtad b bejon a csaj. Nyilván nem ismered. Ezzel akarsz odaallitani h : Szia, megszagolhatom a lábod?

Ugye h nonszensz

2022. febr. 28. 14:53
 4/26 A kérdező kommentje:
#3: Az a nonszensz, hogy 40-50-es pasasként próbálsz okoskodni. Eleve mit keresel ebben a kategóriában?
2022. febr. 28. 14:55
 5/26 anonim ***** válasza:
93%

Jó! Tudod mit? Azt csinálsz, amit akarsz! Menjél akkor és szagold meg a csaj lábát! Minek kerdezel, ha a véleményem, tanácsom nem erted, nem is akarod érteni, nem tudod elfogadni. Neked lehetetlen segíteni. Látszik, hogy későn érő típus vagy! Ítélkezned meg nem kéne, mert nem vagy egyedül, akit izgatnak a lábak, de azért ezt diszkrétebben szoktuk.

Megnyugtatlak, 26 éves vagyok. Segiteni próbálok, de neked lehetetlen!

2022. febr. 28. 15:06
 6/26 anonim ***** válasza:
94%

#4: most nem azért, de honnan olvastad ki a válaszoló korát????

Kristálygömbön keresztül gyakorizol????

EGyáltalán, mi köze ehhez bárki korának...??

Szerinted 50évvel ezelőtt nem voltak fetisiszták?? Dehogy nem! Csak nem írták ki a netre... :- És nem hirdették magukról nyilvánosan. Mert érezték ,hogy full gáz!

2022. febr. 28. 15:15
 7/26 A kérdező kommentje:

#5: "Minek kerdezel, ha a véleményem, tanácsom nem erted, nem is akarod érteni, nem tudod elfogadni. Neked lehetetlen segíteni."

Tipikus nárcisztikus személyiségzavaros válasz. Olyan vagy, mint a szomszéd nő, aki diagnosztizált nárcisztikus.

"Látszik, hogy későn érő típus vagy!"

Ez meg olyan 40-50-es pasas duma.

Egyébként meg egyedül te vagdalózol, mint egy sértődött óvodás. De tegyük fel, hogy nem egy személyiségfejlődésben elakadt 40-es vagy, hanem tényleg 26. Így is gáz, hogy itt esz a fene.

2022. febr. 28. 15:16
 8/26 anonim ***** válasza:
95%

“Így is gáz, hogy itt esz a fene”

Az lehet, de ettől tudod mi a gázabb?

Hogy 17 evesen nem tudod, hogy egy lánynál hogyan kezdeményezz, kersz segítséget, amit persze nem fogadsz el. Sose lesz csajod, majd jussak eszedbe! Kistöki! Látszik, hogy soha nem is volt nőd! De mondom, csinálj, amit akarsz!

2022. febr. 28. 15:20
 9/26 A kérdező kommentje:
#6: Na, még egy gyermeteg "felnőtt". Vagy ugyanaz a válaszoló egy másik regről, habár, íráskép alapján nem úgy tűnik. Menjetek a felnőtt párkapcsolatokba, az szól a ti korosztályotoknak. Ja, várj... Oda meg még agyilag nem nőttetek fel. És tudod, mi a gáz, komám? Amit meg kellene szoppantanod, de jó mélyen.
2022. febr. 28. 15:21
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
8-nál a PONT! :-)
2022. febr. 28. 15:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!