Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mennyi ideje nincs pasitok es miert?
Figyelt kérdés
Irjatok le legyszi az eletkorotokat is.tegnap 16:45
1/7 anonim válasza:
19 éve és 19 éves vagyok. És azért mert külsőre, belsőre is válogatós vagyok.
2/7 anonim válasza:
7 hónapja nincs mert úgy érzem hogy szünetre van szükségem a pasizással egy ideig.
3/7 anonim válasza:
19 vagyok, nem volt még senkim, mert nem a mennyiségre, hogy jaj minél előbb legyen barátom, hanem a ráérünk, de normális fiú legyen aki belsőleg és külsőleg is megfelel nekem
4/7 anonim válasza:
Durva, hogy egyes lányok elengedik az aranykoruk felét, mert "válogatósak". Akkor válogassatok kicsit aktívabban, mert leketyeg az óra. És valamiért azt gondolom, hogy az élményekből és fiatalkori szerelemből kimaradás oka nem az, hogy nobel díjért pedáloztok, vagy mert a harvard medical school és az ezzel párhuzamosan felfuttatott cégetek mellett nincs időtök ismerkedni. Ha valaki a szépsége és vonzereje csúcsán nem tud kapcsolatot teremteni a másik nemmel, abból hidegzuhany lesz.
5/7 anonim válasza:
Fél éve. Viszonylag hosszú kapcsolaton vagyok túl és egyelőre jól érzem magam szingliként.
18L
6/7 anonim válasza:
#4 Szerintem a lanyok tobbsege aki itt kommentelt pontosan tudja (jobban mint te) hogy ok mit akarnak es mit nem. Felesleges aranykorrol beszelni, amikor barmennyi idosen is de lehet part talalni ha az ember nagyon akarja es nyilvan nem art nyitottnak sem lennie az illetonek hogy ismerkedjen. Mindenkinek van egy adott idealja, kulso vagy belso vonasok tekinteteben. mondom ezt fiukent
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem tudja jobban, mint én. Ha jobban tudná nem lenne hibákkal, failekkel, es hiányokkal teli elcseszett elete senkinek - a tobbsegnek megis az van.
Akinek pedig semmi tapasztalata nincs valamiben, mert ő "válogatós" annak pedig vegkepp nincs fogalma sem hogy mit akar, vagy az nem talalkozik a valósággal semmilyen metszéspontban, ezért nem is jut egyről a kettőre.
Persze, minden korban lehet ismerkedni, de kerdezz meg barmennyi 30as szingli nőt, hogy most konnyebb-e, vagy 19 evesen volt, amikor mindenki oket akarta, es a világ megnyít, telis tele lehetőségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!