Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok!Mennyire lenne gond,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Mennyire lenne gond, ha a pasitok azt kérné, hogy lakkozzátok ki a körmötöket a lábátokon?

Figyelt kérdés
Mert szerinte baromi szexi?
2021. aug. 23. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nem lenne gond. Ha neki ez tetszik. Meg a lányok mindig kifestik a körmüket egyébként is. Ha csak nem vagy allergiás a körömlakkra. (lány vagyok)
2021. aug. 23. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem belefér, hogy az ember néha a pasija kedvében járjon. Nyilván más a helyzet, ha te nem szeretsz lakkozni, ő meg undorítónak tartja a natúrkörmű lányokat.
2021. aug. 23. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezért jó a kommunikáció :) Szól és eltudod dönteni, hogy te mennyire mész ebbe bele.

Egyenként szerintem amit kér, pont az, amit semennyi erőfeszítés megtenni. Engem nem zavarna

2021. aug. 23. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem szeretem, soha nem is festettem a körmöm a lábamon, de ha neki tetszene, néha megcsinálnám. Ez azért nem olyan nagy dolog.
2021. aug. 23. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Lábfétis:D
2021. aug. 23. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!