Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagy gond ha egy fiú "bújós", ölelős típus?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a Fiúk szeretik az ilyen lányokat, ez fordítva mennyire igaz? Tud jó tulajdonság lenni ha egy fiú szeret odabújni hozzátok, megölelni és néha teljesen random puszit adni az arcotokra? Ha esetleg valamelyik pozitív tulajdonság a másik negatív akkor kérlek írjátok le hogy melyik jó, illetve rossz tulajdonság. Köszi :)2015. dec. 29. 16:34
1/8 anonim válasza:
Szia!
Azt kell válaszoljam erre, hogy azzal nincs baj, ha valaki bújik, stb.
Ha egyéb hátsó szándékait ezzel takargatja, és manipulál, stb, azzal már inkább van. Ez is olyan, hogy nincs vele baj, kérdés, mire használja az illető.
2/8 anonim válasza:
Addig nem zavaró ez a viselkedés amíg nem viszi a srác túlzásba. De ha állandóan bújna, puszilgatna akkor inkább fárasztó, mint jó tulajdonság
3/8 anonim válasza:
Egyik sem rossz tulajdonság, sőt, csak figyelembe kell venni a lány igényeit is, mert lehet hogy ő pont utálja ezt. Plusz ne vidd túlzásba, mert az idegesítő tud lenni egy lánynak is, ha állandóan a nyakában lógsz..
4/8 anonim válasza:
Egyetértek a kettessel, plusz az is zavaró, ha rossz időpontban jön rá a bújhatnék. Pl családi ebéden, tömegközlekedésen, stb.
5/8 anonim válasza:
Aranyos:) /kettessel értek egyet; azért ne vidd túlzásba/
6/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem vinném túlzásba :D meg azért hülye nem vagyok hogy családi ebédnél vagy buszon neki álljak odabújni, én ezt úgy értettem hogy a kapcsolat egy későbbi szakaszában amikor együtt alszunk nem csak fekszek mint egy darab fa hanem magamhoz ölelném a lányt :)
2015. dec. 29. 17:52
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó tulajdonság ha egy fiú bújós. Én szeretem az ilyen fiúkat!
8/8 anonim válasza:
Én szeretnék ilyen barátot. :D /Mértékkel./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!