Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gond hogyha egy fiú technológia mániás?
Figyelt kérdés
Nem egy átlagos hobbinak számít az egy 15 éves fiúnál ha rengeteget szerel, összerak különböző gépeket, programsorokat ír, hasonló témában olvas és imád erről beszélgetni. Szerintem nem vagyok egy vékony kis kocka, sőt járok edzésekre meg minden, de nem vagyok egy Arnold Schwarzenegger. Nem vagyok kifejezetten ez a haverarc, van 4 jó barátom akiknek hasonló érdeklődése van mint nekem. Az arcom átlagos, barna hajam és kék szemem van, 175 cm magas vagyok. Nincs semmi extra az öltözködésemben, sima farmer és valamilyen pulóver, a hajkoronámban sincs semmi extra, mindenhol rövid. Könnyen tudok beszélgetést kezdeni de hajlamos vagyok rövid időn belül "ráunni" a beszélgetőpartneremre. Sajnos a környezetemben két lánytól megkaptam hogy nagyon fura hogy én ahelyett hogy buliznék vagy ilyenek, inkább kamerákat szerelek a garázsban és olyan gépeket amik valamilyen szinten robotnak mondhatók. Kíváncsi vagyok hogy tényleg ilyen furcsa, visszataszító hobbi ez? Avagy a leírt paramétereim alapján nagyjából milyen pasinak ítélnétek meg. Szép napot!2016. febr. 26. 21:47
2/9 anonim válasza:
Dehogy is! Szerintem tök jó! Nekem bejönnek az ilyen fiuk. (a baratom is ilyen)
3/9 anonim válasza:
Szerintem semmi gond sincs veled. Egy ilyennel bátran terveznék...
Megbízhatóbbak az ilyenek, mint a bulizós pávák.
15/L
5/9 anonim válasza:
ySzerintem tök jók a technológiai zsenik ;) am is a páwáknál nincs rosszabb!
6/9 anonim válasza:
őő szóval segítesz megépíteni a porlasztót?
7/9 anonim válasza:
Nagyon jól nézhetsz ki 😀 Biztos járnék veled, nekem is megtaníthatnád és megcsinálhatnád az infóházimat 😀
9/9 anonim válasza:
A leírtak alapján teljesen rendben vagy: van egy értelmes hobbid és odafigyelsz az egészségedre. Belőled valószínűleg jó kiállású, intelligens, egészséges és jól kereső felnőtt lesz, aki nem szorul rá az olyan unintelligens libákra, akik szerint fura, hogy értelmes és építő jellegű elfoglaltságokkal töltöd a szabadidődet. 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!