Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy lábfétises fiúval, ha egyébként jóképű (más lányok szerint), normális illetve más "gond" nincs vele?
Figyelt kérdés
Vagy volt már ilyen barátotok?2018. febr. 13. 13:16
2/4 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy lábfétises? Miért nyilvánvaló? Szerintem amúgy nyugodtan. Végül alakult valami?
3/4 anonim válasza:
Össze hát
Amúgy is imádom ha kényeztetik a lábam
4/4 anonim válasza:
Az én barátnőmnek rég elmondtam, hogy ez a fétisem van. Na meg a zokni, harisnya. Ő cukinak tartja, de nagyon. Amikor a padon is ülünk, simogatom a lábát, a combja belső felét, ilyenkor benedvesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!