Normális, hogy zenehallgatás közben hosszú ideig "álmodozok"?
Depressziós vagyok és nagyon sokszor fordul elő, hogy ha egy kicsit jobb a közérzetem vagy egy minimális sikerélményem van, akkor hallgatok valami jó zenét és elképzelem, hogy dúsgazdagként méregdrága kocsival száguldozok egy tuti csajjal az oldalamon.
Mostanában ezt szoktam rongyosra hallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=RONI_t9AU3k
Elképzelem, hogy beültetem a 40 milkás kocsimba, csillog a szeme, miközben padlózok egyet és közben szól a zene. Felviszem a luxuskecóba és hajnalig döngetem. Aztán vége a számnak, felállok és szomorúan konstatálnom kell a valóságot, hogy csóró valamint alacsony vagyok és egy 15 centis vékony szerszámom van. De ezalatt a 3-5 perc alatt teljesen kizárom a külvilágot. Ez nagyon beteges dolognak számít vagy más is szokott ilyet csinálni? Ha előbbire igen a válasz, akkor mihez kezdjek?
40 milkás kocsi.
Tuti csaj.
165 cm vagyok, 13 cm kicsi a farkam, pénzem sincsen sok, mégis van egy egy szép barátnőm. 40 milkás kocsi meg nem kell, hogy nagyobbnak tűnjön a farkam.
Rendszeresen álmodozok én is zenehallgatás közben (sőt, még anélkül is), csak én nem ilyen primitív baromságokról.
Már bocsi :/
40 millás autó nincs, csak 28, csaj sincs, bár hosszú távú kapcsolatra amúgy sem vágyok rövid meg van elég. :D
Amúgy meg lehet tenni érte, csak 24 éves vagyok, mégis sikerült ezt-azt elérni, csak sokan inkább sírnak mintsem próbálják egyengetni a sorsukat.
Maga az álmodozás jó dolog:)
Túl magasra tetted a mèrcèt szerintem.. ez magyar embernek marha nehezen kivitelezhető.
De ilyenkor szokták azt mondani,hogy: 'Zene be világ ki' ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!