Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlott meg vele a kapcsolatom?
3 hete beszélek egy lánnyal, és már volt 2 randink. A randikon jókat beszélgettünk, megnevettettem de nem bókoltam neki csak ölelés volt mind a kétszer köszönésnél meg elköszönésnél. Karácsony hetében sokat beszéltünk képekben ahol az arcunkról küldtünk képeket, ott már bókoltam neki, jól vette nagyon. Karácsony után nem volt túl sok időnk, képekbe akkor már nem beszéltünk,nem is tudtunk annyit beszélni. De már tervben volt a 3. randink.
Újév után észrevettem, hogy online volt, de nem olvasta el az üzenetemet. Aznap este válaszolt, és azt mondta, hogy egész nap aludt, mert fáradt volt az újévi bulitól. Tegnap este megkérdeztem, hogy tudod-e már mikor lenne jó neked a randi egy órával később láttam Snapchat-en, hogy küldött egy snapet egy „❤️”.(amikor egy csíkban van a szöveg,emojik remélem értitek mit akarok mondani)
Később aznap este válaszolt, hogy a hétvége jó lenne neki.Ekkor megkérdeztem tőle, hogy:”de akarsz-e talalkozni, oszinten”. Azota nem valaszolt pedig látta az üzenetet. Küldtem neki egy jó éjszakát üzenetet, amit látott ugyanúgy, de nem válaszolt rá.
Szilveszter előtt volt úgy csomószor hogy ő írt reggel hamarabb, meg este is ő írt nekem joejszaka uzenetet, most meg semmi.
Mit ronthattam el?
Egy másik srác lehet a képben neki?
Kérlek csak komoly válaszokat adjatok, nagyon fontos ez nekem.
5os
Jo lehet hogy igazad van ebben, de mar megszokasbol irtam, ha o ment aludni ugyanugy elkoszont
6os
Akkor mi legyen a következő lépés, várjak míg ő ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!