Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért romlott meg vele a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért romlott meg vele a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

3 hete beszélek egy lánnyal, és már volt 2 randink. A randikon jókat beszélgettünk, megnevettettem de nem bókoltam neki csak ölelés volt mind a kétszer köszönésnél meg elköszönésnél. Karácsony hetében sokat beszéltünk képekben ahol az arcunkról küldtünk képeket, ott már bókoltam neki, jól vette nagyon. Karácsony után nem volt túl sok időnk, képekbe akkor már nem beszéltünk,nem is tudtunk annyit beszélni. De már tervben volt a 3. randink.

Újév után észrevettem, hogy online volt, de nem olvasta el az üzenetemet. Aznap este válaszolt, és azt mondta, hogy egész nap aludt, mert fáradt volt az újévi bulitól. Tegnap este megkérdeztem, hogy tudod-e már mikor lenne jó neked a randi egy órával később láttam Snapchat-en, hogy küldött egy snapet egy „❤️”.(amikor egy csíkban van a szöveg,emojik remélem értitek mit akarok mondani)

Később aznap este válaszolt, hogy a hétvége jó lenne neki.Ekkor megkérdeztem tőle, hogy:”de akarsz-e talalkozni, oszinten”. Azota nem valaszolt pedig látta az üzenetet. Küldtem neki egy jó éjszakát üzenetet, amit látott ugyanúgy, de nem válaszolt rá.

Szilveszter előtt volt úgy csomószor hogy ő írt reggel hamarabb, meg este is ő írt nekem joejszaka uzenetet, most meg semmi.

Mit ronthattam el?

Egy másik srác lehet a képben neki?

Kérlek csak komoly válaszokat adjatok, nagyon fontos ez nekem.

tegnapelőtt 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
A szilveszteri bulin kavart valakivel és most nem tudja, mi legyen.
tegnapelőtt 14:49
 2/9 A kérdező kommentje:
És ilyen helyzetben te mit csinálnál? Végülis nem vagyunk együtt, csak nyílván szarul esik nekem mivel egy héttel ezelőtt még tök elvoltunk
tegnapelőtt 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Realizálnám (bárki is lennék a helyzetben), hogy nem vagyok kapcsolatban, nincs jogom számonkérni a másikat, nem csaltam meg senkit, nem várhatom el, hogy a másik fél 0-24 írogasson nekem és nem feltétlenül lesz a 2 randiból 3 vagy több. Ez ilyen. Majd alakul, ha ennyi volt, akkor ennyi volt. Ne írj neki, ha van még sanszod, majd ő keres.
tegnapelőtt 15:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Hétfőn szerintem majd úgy is látjuk egymást buszon, azután se írjak rá?
tegnapelőtt 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
:Mit ronthattam el?" - Például az nem éppen szimpatikus, hogy nem válaszol, erre ráküldesz még egy üzenetet.
tegnapelőtt 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Hétfőn se írj rá. Ne nyomulj ennyire, magadból csinálsz hülyét.
tegnapelőtt 15:43
 7/9 A kérdező kommentje:

5os

Jo lehet hogy igazad van ebben, de mar megszokasbol irtam, ha o ment aludni ugyanugy elkoszont

6os

Akkor mi legyen a következő lépés, várjak míg ő ír?

tegnapelőtt 15:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Meg akkor minek írta hogy jó lenne neki a hétvége? Csak hogy írjon valamit?
tegnapelőtt 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja siman az van hogy szilveszterkor berugott kavart valakivel, feltehetöleg megcsinaltak rendesen, igy mar inkabb a masik srac erdekli es nem te. Felesleges az ilyen ribikre irni, ha fontos lennel neki veled akarta volna tölteni a szilvesztert is. De csak unalomüzesnek hasznalt amig nem volt jobb. Le kell szrni az ilyet.
tegnap 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!