Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl erős bosszú lenne hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl erős bosszú lenne hogy fiúval szexeljen mert megcsalt?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom megcsalt. És bevallom egyből a mostohatesómhoz fordultam aki pasi. Szerinte ha igazi bosszút akarok kelljen hagynia egy pasinak hogy pl kielégítse orálisan vagy ilyesmi. Ha szeret megteszi és lehet annyira erős élmény hogy soha eszébe ne jusson újra. Szerintetek? Mondjuk bevallom annyiban tetszik a dolog hogy legalább neki is lenne pár rossz napja nem csak nekem. Plusz ha tényleg szeret megteszi. Bár pasit is kéne találnom majd erre de gondolom a meleg társkeresőkön biztos találnék olyat aki segít.
2021. dec. 27. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
0%
Jó példa hogy soha ne szerezzen egy női ellenséget az ember. Amúgy megértem. Akik nem azokat is. Ritka hogy valaki ennyire elszánt, de még úgy tűnik a seb nem gyógyult be. Nem tudom mit tett a srác, de biztos nem egyszerű dolgot. Vagy nagyon érzékeny a lány. De az a srác is balek aki ebbe belement, hogy sráccal szexel.:D
2022. máj. 5. 21:04
 72/78 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésnek valóban nagyon kamu szaga van, főleg abban a részben hogy "belement". Kíváncsi lennék melyik hetero férfi megy bele ilyesmibe, én őszintén megmondom inkább halnék meg.

Ha véletlen mégsem kamu, megértem a fájdalmad de semmi értelme csak azért elégtételt venni mert veled kib*sztak (ilyen formában legalábbis biztos nem)

.

2022. máj. 6. 03:56
 73/78 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas kamu ez a kérdés.

De ha igaz:

Ha megcsalt, akkor nem szeret téged úgyhogy hagyd őt.

Ha mégis szeret akkor azt nem így fogja helyre tenni.

Ha te azt akarod, hogy ő ezt csinálja, akkor te nem szereted őt.

Úgyhogy szerintem a legjobb ha hagyod ezt az egészet.

Amúgy december óta történt valami?

2022. máj. 6. 09:51
 74/78 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy még "együtt voltatok", miután fiúval volt, értem...

Azt hittem, hogy mindenképp szakítasz majd vele. Bocsi, de nem vagy normális. Ha szeretted volna, nem kényszerítetted volna erre, az fix.

Ő szopott, vagy őt szopták? Mit csinált még a fiúval?

2022. máj. 6. 19:39
 75/78 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom a srácot megdugta egy haverom, és nagyon is élvezte. Azt mondta, jobb volt vele, mint a barátnőjével.
2022. máj. 6. 19:56
 76/78 A kérdező kommentje:

Jaja. Kamu szaga van, mert te nem tennéd meg. Azt se gondolnánk, hogy valaki fojtogatja magát és úgy élvez el majd hal meg és találják meg egy szekrényben ahogy történt azzal a színésszel. Felőlem aztán azt mond midenki amit akar. Persze van egy mondás. Mindenki magából indul ki. És vajon miért gondolja más azt, hogy más hazudik? Ja igen, mert ő ezt teszi az életbe.

Én sose voltam ilyen. Egyesek szerint nyers vagyok. Érdekel? Nem. Ha az nyers, hogy az ember kimondja amit gondol hát legyen nyers. Szerintem az a nyers ha valaki úgy mondja ki hogy az bántó, sértő, trágár. Egyik se igaz rám.

2022. máj. 6. 23:00
 77/78 anonim ***** válasza:
100%

72-es vagyok.

Kedves kérdező, te olyan jól hangzó és hihető baromságokat is össze tudsz hordani, hogy az hihetetlen. Azért van kamu szaga, mert teljesen irreális az egész történet. És én például őszinte embernek tartom magam, mégis kijelentem, hogy te hazug vagy. Mert nyilvánvaló. Egy sikertelen szánalmas életű ember vagy, aki unalmába itt kérdez baromságokat. Mint ha regényt írnál kb... A legszomorúbb az egészben pedig az, hogy amúgy nem lennél buta szerintem, már az írásodat látva.

2022. máj. 7. 03:30
 78/78 anonim ***** válasza:
100%
Sértett kis élőlény lehetsz valóban. Semmi sikered az életben, párkapcsolatod sose volt, akkor ilyet nem tennél. Próbálod írásba önteni a fájdalmat, csak kicsit túl lett bonyolítva. Sajnálom.
2022. máj. 7. 05:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!