Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl erős bosszú lenne hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl erős bosszú lenne hogy fiúval szexeljen mert megcsalt?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom megcsalt. És bevallom egyből a mostohatesómhoz fordultam aki pasi. Szerinte ha igazi bosszút akarok kelljen hagynia egy pasinak hogy pl kielégítse orálisan vagy ilyesmi. Ha szeret megteszi és lehet annyira erős élmény hogy soha eszébe ne jusson újra. Szerintetek? Mondjuk bevallom annyiban tetszik a dolog hogy legalább neki is lenne pár rossz napja nem csak nekem. Plusz ha tényleg szeret megteszi. Bár pasit is kéne találnom majd erre de gondolom a meleg társkeresőkön biztos találnék olyat aki segít.
2021. dec. 27. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%

#27: kábé én is ezt tenném, ha fiú volnék.... Körbeküldeném az egész ismeretségi körben, FB-on, mindenütt....

Nem is értem a csajt... Ha valakit szeretek, akkor nem csinálok vele ilyesmit... Ha meg besértődött, miért akarja visszaédesgetni magához a kant???

Tele logikátlanságokkal. De leginkább esztelenség. Ez jön le számomra az egészből.

Egy cseppnyi önbecsülése sincs a csajnak, ha ez egyáltalán megfogant az agyában. (ha van neki...) Megalázna valakit, akit vissza akar szerezni??? Leginkább önmagát alázza meg egy ilyen zsarolással.

2021. dec. 28. 10:18
 32/78 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy szeretem? Bosszút akarok. Ki fogom rakni utána.

Amúgy a nyálcsorgatóknak üzenem akik írtak többen is. Nem nem ideális bosszú ha velük dugok a pasim előtt. Szóval kedves hogy írtatok de nem lesz potya szexetek velem.

Aki szerint kamu őket is csókoltatom. Kívánom nekik, hogy egyszer majd mikor megcsalják őket jussak eszükbe :)

A meleg felajánlásokat köszönöm. Írtam nekik vissza.

Na és az összegzés. A pasim bevállalta igaz van pár kikötése de bevállalta. Szóval már csak meleg srác kell :)

2021. dec. 28. 12:08
 33/78 A kérdező kommentje:
Ja és valaki írta a hogyan tudott megcsalni naponta. A kisnagysága a kolléganője, pontosabban a beosztottja volt.
2021. dec. 28. 12:09
 34/78 anonim ***** válasza:
100%

Ha kolléganő, akkor hogy került a kérdésed a TINI rovatba...????

Amúgy továbbra is állítom, hogy beteg vagy nyakon felül....

2021. dec. 28. 12:10
 35/78 anonim ***** válasza:
100%
Remélem visszakapod az élettől ezt a szemétséget egyszer? Kicsinyes vagy és ha szóba is áll ezek után veled bárki, ne feledd el, hogy lehet az is bosszú és még rosszabbul fogsz járni! Türelem!
2021. dec. 28. 12:14
 36/78 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elolvastad a 30-as kommentben a BTK paragrafust...???

Könnyen beperelhet téged a pasi, miután kirakod....

Aztán nézhetsz ki bután a fejedből a bíróságon!

2021. dec. 28. 12:20
 37/78 qkker1 ***** válasza:
100%

"Na és az összegzés. A pasim bevállalta igaz van pár kikötése de bevállalta."

Itt buktál le végleg, hogy kamu!

2021. dec. 28. 19:40
 38/78 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy kamu....

Kitalált valami baromságot, és kiszínezve előadta itt a GYK közönségének...

Bebukott, mint rottenbiller. :-D

2021. dec. 28. 19:47
 39/78 A kérdező kommentje:

Kedves 38!

Áruld el kérlek mi haszna itt szórakozni kamuzni? Ezt szeretném megérteni.

A törvényes szöveget olvastam de nem érdekel. Azt azért megnézem ahogy a bíróságon elmeséli, hogy leszopta egy pasi amire Ő mondott igent és ezért nekem lenne bajom :D

2021. dec. 29. 10:28
 40/78 anonim ***** válasza:
100%

39: halvány lila fogalmad nincs a bizonyítási eljárásokról - ez rögtön látszik.....

Rögtön ott lesz tanúként két ember is: ő maga és a harmadik személy. És rád fognak vallani, mint felbujtóra.

2021. dec. 29. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!