Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl erős bosszú lenne hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl erős bosszú lenne hogy fiúval szexeljen mert megcsalt?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom megcsalt. És bevallom egyből a mostohatesómhoz fordultam aki pasi. Szerinte ha igazi bosszút akarok kelljen hagynia egy pasinak hogy pl kielégítse orálisan vagy ilyesmi. Ha szeret megteszi és lehet annyira erős élmény hogy soha eszébe ne jusson újra. Szerintetek? Mondjuk bevallom annyiban tetszik a dolog hogy legalább neki is lenne pár rossz napja nem csak nekem. Plusz ha tényleg szeret megteszi. Bár pasit is kéne találnom majd erre de gondolom a meleg társkeresőkön biztos találnék olyat aki segít.
2021. dec. 27. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
Minek? Talán ti vagytok a bíróság? NEM! Hála az égnek nélkületek is írt 3-4 srác aki segítene. Szerencsére nem mindenki olyan mint ti, hogy csak oltogattok meg kételkedtek. Ők érdekes nem azt feltételezik hogy a másik hazudik. Fura, hogy nektek ez alap. Hogy is van a mondás? Mindenki magából indul ki? Meg amúgy is vicces hogy ti azt gondoljátok nekem kötelességem bármit igazolni. Nem az. :) Max ti vergődtök azon, hogy próbáltok itt nekem diktálni. :D Mondjuk eskü sajnálom, hogy ez a hozzáállásotok. Nem lehet egyszerű az élet veletek.
2021. dec. 30. 10:06
 52/78 anonim ***** válasza:
96%
#51 Ha nem lenne kamu a kérdés, már mutattál volna már screenshotokat, de ehelyett terelsz. Illetve kezdődik a sértegetés is. Elég feltűnő...
2021. dec. 30. 10:11
 53/78 anonim ***** válasza:
96%
52nel a pont...
2021. dec. 30. 11:43
 54/78 anonim ***** válasza:
35%

Na most akkor okoskodok. Ha megmutatja levéltitkot sért :)

Én megértem a lányt, igaza van. A büntetést ha elfogadja a srác (és elfogadta azt írja) az a saját döntése. Azt egy bíróság se fogja megbüntetni. Nem volt kényszerítő körülmény se semmi.

Amúgy meg jól írta a kedves kérdező. 2 ember van itt (legalábbis úgy tűnik) akik nagyon azt gondolják csak ők ismerhetik az igazságot. Szerintem a kamu kérdések ismérve, hogy nicns benne részlet, nem nagyon kapsz választ és semmi esetre se megy bele részletekbe.

Itt részleteket ismertünk meg, indulatot ami láthatóan nem múlik és párbeszédet. Persze lehet én vagyok a bolond, de én nem gondolom, hogy aki kamuzni jár fel az vitába szállna. Illetve nekem van valami végtelenül vicces abban hogy valaki annyira akarja a maga igazát igazolni hogy amint válasz jön ír ide és nem privátot ír(bár mondjuk ezt nem tudhatom megtörtént-e) hanem nyílvánosan követelőzik. (A szó szándékos választás!)

Szerintem se jó ötlet, de megértem és azt mondom a férfi is ha elvállalta akkor az a maga döntése és hibája.

2021. dec. 30. 12:05
 55/78 anonim ***** válasza:
96%
Szerencsétlen lvnya hogy vergődik. :D
2021. dec. 30. 18:41
 56/78 anonim ***** válasza:
10%

Milyen szép, hogy magukat F É R F I néven emlegető emberek micsoda stílust engednek meg maguknak a net titkos bugyraiba.

Nem értek egyet a hölggyel de az indulatát értem. Az meg valóban a pasi döntése ha hagyja magát így megalázni. Viszont vicces, hogy az 54-es le lett pontozva azért, mert kimert mondani olyan dolgokat, amit más olvasó max gondol. Jó érveket hozott. Persze máris nem jött rá válasz. Furcsa történet de aki néz Anikó Showt ennél is furábbakat láthat.

2021. dec. 31. 09:24
 57/78 A kérdező kommentje:
Borzasztóan szánalmasnak találom azt, hogy valaki lepontoz mindenkit aki nem tetsző választ ad. Kicsinyes. Milyen érdekes fordítva nem pontozgatnak titeket. Ez a példa is jól mutatja mennyire szánni való emberek pattognak és okoskodnak. És mennyire nem bírják a vitát vagy az érveket. :D
2022. jan. 1. 13:34
 58/78 anonim ***** válasza:
95%
Na, mi van, tükörbe néztél kislány?! :D
2022. jan. 1. 13:44
 59/78 anonim ***** válasza:
100%

57: könnyen hadoválsz tini3,14tsa! :D

A kérdezőt nem lehet pontozni - sajnos.... Mínuszrekordot döntöttél volna. :-D

2022. jan. 1. 14:32
 60/78 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ez tini, akkor én vagyok a pápa! Ez egy kielégítetlen, negyvenes, pukkatt kanca lehet.
2022. jan. 1. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!