Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl erős bosszú lenne hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl erős bosszú lenne hogy fiúval szexeljen mert megcsalt?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom megcsalt. És bevallom egyből a mostohatesómhoz fordultam aki pasi. Szerinte ha igazi bosszút akarok kelljen hagynia egy pasinak hogy pl kielégítse orálisan vagy ilyesmi. Ha szeret megteszi és lehet annyira erős élmény hogy soha eszébe ne jusson újra. Szerintetek? Mondjuk bevallom annyiban tetszik a dolog hogy legalább neki is lenne pár rossz napja nem csak nekem. Plusz ha tényleg szeret megteszi. Bár pasit is kéne találnom majd erre de gondolom a meleg társkeresőkön biztos találnék olyat aki segít.
2021. dec. 27. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:

Cuki ahogy próbálkoztok de van egy rossz hírem. Ez az utolsó hogy válaszolok nektek :)

Főleg mert írtam privit de válaszolni se mertetek. Hang emberek vagytok csak. Nagyon gáz. Nyugodtan lehet vergődni itt, nem fog érdekelni :)

2022. jan. 1. 20:20
 62/78 anonim ***** válasza:
22%
Eddig is kár volt. Az mondjuk vicces, hogy nem válaszoltak. :D Én nem tudok veled azonosulni de megértelek. Meglep, hogy a srác leokézta, de aki ilyen tökös csajjal van....
2022. jan. 1. 20:23
 63/78 anonim ***** válasza:
100%
Na, azt mikor meséled el hogy te mikor szoptál? Mert különben meg pasi vagy, eddig ez tuti. De van már jelentkező dögivel, írtak priviben a langyik elegen.
2022. jan. 2. 05:54
 64/78 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Kicsit máshogy látom a dolgokat, mert az idő sok sebet begyógyit. Azonban a te mocskolódásod akkor is szánalmasnak tartottam, de ma is. Ha nincs sikered a csajoknál azért nem mindenki troll. Ja persze, bocs. Magadból indulsz ki, hisz neked ennyi az életed :) Remélem olvasod majd ezt és esetleg egy picit átgondolod, hogy mi is az oka a sikertelenségednek. Szerintem pl a stílus.

Szívemből kívánom, hogy legyen párod és válj jobb emberré.

Na és a fejlemények. Lett valóban jelölt. Megtette. Majd szakítottunk rá 2 hétre mert folyton ezt hánytorgatta.

2022. márc. 5. 15:42
 65/78 anonim ***** válasza:
25%
Remélem te is ki lettél elgítve H.P. ?! :D
2022. márc. 6. 17:17
 66/78 A kérdező kommentje:

Csak azért vettem elő mert mint kiderült az új barátnőjét is megcsalta :D

Neki mondtam, hogy itt találni valakit és legyen ez a büntetés. De ő még filózik. :D Ha mégis vállalja valaki elér és összekötöm vele.

2022. máj. 5. 15:47
 67/78 qkker1 ***** válasza:
100%
Nem unod még ezt a kamu sztorit?
2022. máj. 5. 16:37
 68/78 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván unatkozik Józsi bátyám. Mert valami vén fsz az illető, az tuti.
2022. máj. 5. 16:47
 69/78 A kérdező kommentje:
Jaj dehogy unom. Ha a te párod lett volna te se unnád. Sose unom szivatni mert megérdemli. Mert pont olyan "férfi" akinek jár. Elhiszem, hogy puhány Józsiknak ez nem tetszik. Nekem igen. Mert aki kiszúr velem azzal én is. Főleg ha ennyire naív hogy elhitte, hogy majd ezzel megoldva minden. De puhány Józsikáim remélem majd ti is szerettek valakit aki majd nem lesz hűséges. Aztán akkor nem fogtok így okoskodni mint most teszitek. Csak remélni merem, hogy az új csaja is megszivatja. Ha nem is úgy mint én de valahogy. Mert hátha megtanulja mi a becsület.
2022. máj. 5. 19:39
 70/78 anonim ***** válasza:
100%
Impotens vagy Józsi bácsi, nyugodj már le. :D
2022. máj. 5. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!