Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl erős bosszú lenne hogy fiúval szexeljen mert
megcsalt?
Én tényleg az a tipikusan az a nagyon szerelmes pasi tudok lenni. Ha van párom én az övé vagyok teljesen, teljes szívből tudok szeretni és mindennel igyekszem a kedvében járni. De ha egy ilyet kérne tőlem, akkor ő is egy lenne az exeim közül. Fix nem mennék bele ilyenbe, bármennyire is szeretem a lányt és bármennyire is szeretné a dolgot. De többet szóba se állnék vele egy ilyen után.
2021. dec. 27. 20:00
2021. dec. 27. 20:03
Mi f.z van? én nem értem a kérdést, igaz bevagyok tépve.
2021. dec. 27. 20:12
Az lenne a legjobb, ha nem lenne semmiféle bosszú!!!
Mert az egy nagyon rossz dolog!!!
2021. dec. 27. 20:39
25/78 anonim válasza:
"ha szeret megteszi" ..... Ha szeretne nem csalt volna három hónapon át.
2021. dec. 27. 21:08
Egy valamit nem értek. Hogyan tudott három hónapon át (!) minden nap (!) dugni egy másik csajjal, suli/munka, esetleg sport, haverok, + ugye a barátnője mellett úgy, hogy nem bukott le? Jó, gondolom ez a minden nap kicsit túlzás, de akkor is félelmetes. És ettől kicsit hihetetlen a sztori. Azért ahhoz tehetség kell, hogy ennyire gerinctelen legyen valaki
2021. dec. 27. 21:52
Szerintem, ha megírod neki a bosszúállós tervedet, ki fog röhögni és még le is tilt. Egy heteró férfi képtelen lenne erre, kivéve, ha az élete múlik rajta. Megpróbálhatod, de egyrészt szétküldheti másoknak is, másrészt kizártnak tartom, hogy ezzel elérnéd a célodat.
2021. dec. 27. 23:04
Ki tudja mi van még a csak kezébe. Kattos a terv de látszik hogy pasi adott tanácsot :D
2021. dec. 27. 23:39
Inkább halnék meg méltósággal.
Nem tudnám ezzel a tudattal leélni amúgy sem az életm, öngyilkos lennék utána úgy is. Így is zavarnak még óvodáskori hülyeségeim is néha, nem hogy egy ilyen emlék.....
2021. dec. 28. 01:04
Kérdező!!! (bár szerintem már odébbállt, csak bedobta a KAMU kérdést...)
Csak hogy tudd! Könnyen büntetett előéletűvé váljatsu, még kiskorúan is!!!
Aztán leshetsz, hogy még dolgozni se vesznek fel, mert nem kapsz erkölcsi bizonyítványt...
Simán feljelenthet a srác, kényszerítés vádjával.
Büntető törvénykönyv 195. paragrafusa:
"195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
2021. dec. 28. 10:14
Kapcsolódó kérdések: