Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl erős bosszú lenne hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl erős bosszú lenne hogy fiúval szexeljen mert megcsalt?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom megcsalt. És bevallom egyből a mostohatesómhoz fordultam aki pasi. Szerinte ha igazi bosszút akarok kelljen hagynia egy pasinak hogy pl kielégítse orálisan vagy ilyesmi. Ha szeret megteszi és lehet annyira erős élmény hogy soha eszébe ne jusson újra. Szerintetek? Mondjuk bevallom annyiban tetszik a dolog hogy legalább neki is lenne pár rossz napja nem csak nekem. Plusz ha tényleg szeret megteszi. Bár pasit is kéne találnom majd erre de gondolom a meleg társkeresőkön biztos találnék olyat aki segít.
2021. dec. 27. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%
#39 Ha nem kamu a kérdés, akkor biztosan tudnál mutatni pár screenshot-ot a beszélgetésről.
2021. dec. 29. 11:08
 42/78 A kérdező kommentje:
Figyelj már, az én bajom lesz és nem a tied. Akkor mit izgatod magad? Szóltál és én döntöttem. :)
2021. dec. 29. 11:52
 43/78 anonim ***** válasza:
100%

Észre sem veszed, mennyire öntököndöfés az, amit csinálsz...

EGyre jobban bizonyítod, hogy kamu az egész... Csak a beteg fejedben forgatod az ötletet...

2021. dec. 29. 11:53
 44/78 anonim ***** válasza:
100%
Van baj a toronyban, nem kicsi!
2021. dec. 29. 11:53
 45/78 A kérdező kommentje:

Nem. Ti nem veszitek észre, hogy amit írtok eleve nélkülöz minden valóság alapot. Megy és feljelent? Ugyan... Jogilag a Berki Krisztiánt is büntetni kéne a büntetőfékezésért mégse lett. Sorolhatnám. Nem vesz senki semmit komolyan. A tesóm osztálytársának az apja rendszeresen veri a gyerekeket és nicns következménye hiába rendőrség, stb. Szóval ne oktass már ki kérlek minek van következménye. A kérdés tökre nem erről szól, te mégis ezen lovagolsz. És ha nem adok igazat, ha nem azt teszem amit TE ELVÁRSZ vagy ami a TE ÉRTÉRENDEDNEK MEGFELEL akkor márid KAMU VAGYOK!

Szerintem ezen agyalj majd kicsit. Értelmes ember vagyok hidd el. Azonban azt amit tett keményen akarom megtorolni. Úgy hogy ő is érezze rosszul magát. És hidd el nem fog ő feljelenteni mert ha megteszi akkor a teljes story megy minden rokonának, stb hisz azt egy törvény se tiltja hogy elmeséljem. És majd a büntetlen előéletemmel kapok max egy felfüggesztetett büntetést. Hidd el hogy nem félek ettől. De boncolgathatod nyugodtan csak innentől nem reagálok rá mert felesleges. Remélem esetleg ha ezt elolvasod leesik hogy nekem fontosabb az hogy megkapja ami jár. Ha majd egyszer te jársz így te is biztos máshogy fogsz állni hozzá... Ha majd te teszel meg valakiért MINDENT és ő kihasznál és becsap.

2021. dec. 29. 12:31
 46/78 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, neked tényleg volt valaha barátod?! Ilyen lehet élőben egy igazi boszorkány! Inkább lennék meleg tényleg, mint ilyen csaj!!!
2021. dec. 29. 13:06
 47/78 anonim ***** válasza:
100%
45. Ertelmes ember eleve nem forral bosszút egy ilyen hetköznapi szrsag miatt...😂😂😂
2021. dec. 29. 14:29
 48/78 A kérdező kommentje:
Akkor buta vagyok.:)
2021. dec. 30. 00:36
 49/78 anonim ***** válasza:
100%
#41-es érdekeset írt. Mutass már egy képet a beszélgetésetekről. Szerintem mindenki kíváncsi lenne rá. A neveket pedig úgy sem kell letakarni, hiszen rád nem vonatkoznak a törvények.
2021. dec. 30. 00:42
 50/78 qkker1 ***** válasza:
100%

"Mutass már egy képet a beszélgetésetekről. "

Nem létező beszélgetésről?

2021. dec. 30. 08:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!