Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos lánnyal összejönni?
2 hete ismerkedtem meg egy nagyon kedves és intelligens lánnyal. Online kerültünk kontaktba, szerencsére jól fogadta a közeledésem, a hajnalokba nyúló chatelések pedig arra utalnak, hogy eddig minden rendben. Legalábbis nagyjából...hiszen igazi sokkot jelentett, mikor kiderült, hogy vallásos (ráadásul egy évvel idősebb is). Vallásos középsuliba járt, illetve az egyeteme is egy református intézmény. Két tűz közé kerültem, hiszen egyrészt tetszik, de az is benne van a pakliban, hogy mélyen hívő, ami számomra egy kisebb negatívummal ér fel. Mit gondoltok? Érdemes megpróbálnom? Vagy addig szálljak ki, ameddig még nem komoly a dolog? Sajnos ebben a témában még alig tudok róla bármit is. Annyi biztos, hogy se csókja, se kapcsolata, se semmi egyéb dolga nem volt még fiúkkal, talán van összefüggés ezek mögött.
A lány 20, én 19 vagyok.
Nem hétköznapi az tény. Volt benne részem, de még egy ilyen kapcsolatot nem vállalok be! Vasárnap templom, időközönként még hétköznap is templomba jár. Templom takarítás, ilyen terítő, olyan terítőt kell varrni. A szülei leragadtak középkorban. Szüleivel kapásból vita lett, mert az anyuka teljesen vérig sértődött, mert nem vártam meg (nem is tudtam róla mert meglepetésnek szánta) a házi kényér megsütését, mert ez Krisztus teste...! Ki sütöget manapság házilag kenyeret? Talán a nagyszüleim a 1930-as években. Manapság legfeljebb hobbiból néhányan.
1. Nem vagyok kenyeres
2. Rám ne erőltessen semmi ilyet.
3. 10 éves koromig pogány voltam. Utána kereszteltek meg. Vallásunk is eltért egy kicsit. Ő görög katolikus én meg római katolikus, amit nem gyakorlok. Akkor megyek templomba ha hívnak (esküvő, temetés). A templomba járásom ennyivel ki is merült.
A szülei: az asztalnál, így a Tiszteletes Úr, Úgy a Tiszteletes Úr! Tiszteletes Úr ezt mondta, Tiszteletes Úr azt mondta...!
Nekem ez sok volt. Ha nem rendeltem magam alá a vallási szokásaiknak haragudtak rám.
Nem értették miért nem vagyok olyan mint ők!
Köszönöm szépen, a részemről ennyi bőven elég volt!
34F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!