Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek sem komolyra?
Figyelt kérdés
1.5 éve vagyok szingli, mindig irnak nekem sracok, de akikkel el tudnek valamit kepzelni ok egy ido utan offolnak, vagy alapbol nem kellek nekik komolyra. nem vagyok olyan akit barki megkaphat, persze olyan sem akinek a csillagokat kell lehozni azert hogy szobaalljak veluk. nem tudom mit rontok el. szeretnek vegre valakit szeretni, akinek nem csak a testem kell. 21/L2021. nov. 12. 16:07
12/14 anonim válasza:
Ha van kedved én is szívesen ismerkednék. De légyszi bemutatkozással, képpel írj. Ne keljen már mindenkiből mindent kikönyörögni.
28/F
13/14 anonim válasza:
Privatban leirhatnad az instad ha van kedved :)
22f
14/14 anonim válasza:
Szia! Hasonlo szituban vagyok en is, irtam privatban ha nem baj
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!