Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakíthatnék úgy, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakíthatnék úgy, hogy ne fájjon annyira senkinek se?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék pofátlan lenni aztán messengeren szakítani, de azért sem szeretném áthívni, hogy kirakjam, randit szervezni meg komplett hülyeségnek találom. Nehéz eset a srác, tudom, hogy jobb lesz külön. Nem nem élet képtelen vagyok, csak még nem voltam ilyen szituban.

Előre köszönöm a válaszokat!

16l

2021. márc. 24. 16:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha drogos hülye gyerek akkor kerüld el hogy arcon csapjon, mondjuk nyilvánosabb helyen legyél.
2021. márc. 24. 16:16
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem drogos, mostanában úgy szokták mondani, hogy "toxic a srác"

Aztán menekülök...

2021. márc. 24. 16:22
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Igen, tehát aberrált nagyon a viselkedése kb a játék babája vagy?
2021. márc. 24. 16:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz házhoz menni? Irsz neki hogy beszelni szeretnel elmész hozzájuk elmondod hogy ez van és hazamész. Nekem ez tűnik a legésszerűbbnek
2021. márc. 24. 16:44
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen, mindig nyomon követ, nem csinálhatok nélküle semmit. Itt van mindig nincs szabad területem. Állandóan fenyeget, hogy ha szakítok akkor kárt tesz magában stb. Ráadásul a fontossági sorrend hátulján állol, ha ezeket mondtam neki akkor mindig azt kaptam, majd változik de soha nem lett semmi.
2021. márc. 24. 16:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem megyek hozzájuk, mert aztán még az annyja is be szól az egészbe, múltkor is ő volt aki békített aztán összeveszítettet, mert hergelte a pici fiát. Nem is nagyon akarom az anyja orrára kötni.
2021. márc. 24. 16:48
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nem lehet szakítani, hogy ne fájjon senkinek. Gondolom neked alapból nem fog, mert a leírtak alapján nem nagyon érzel semmit a gyerek iránt, neki viszont szar lesz tök mindegy hogyan szakítasz vele,messengeren,élőben m1.
2021. márc. 24. 16:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem "légy bunkó" és szakíts üzenetben. Tudom milyen ez is azt is hogy ebből értelmesen nem lehet kikeveredni. Mindkettő félnek korrektnek kéne lennie ahhoz hogy ez jól menjen de azzal hogy itt zsarol lelkileg az egyrészt inkorrekt, birtoklásból fakad és kicsit sem szeretet. Úgyhogy írd le neki és utánna ne magyarázkodj ne is írj neki ha lehet. Nem tudom szüleid milyenek de ebben az esetben segíthetnének ők is
2021. márc. 24. 16:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Semleges helyen (park) rövidre fogva.

"Szerettelek, de már nem. Ezért meg azért. Nem szeretném folytatni vagy átgondolni, szóval bele se kezdj."

2021. márc. 24. 17:06
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
És ha videóhívásban mondanád neki? Az ilyen köztes út,nem kell személyesen taláékoznotok, de mégis kicsit emberibb mint egy üzenet a messengeren.
2021. márc. 24. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!