Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakíthatnék úgy, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakíthatnék úgy, hogy ne fájjon annyira senkinek se?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék pofátlan lenni aztán messengeren szakítani, de azért sem szeretném áthívni, hogy kirakjam, randit szervezni meg komplett hülyeségnek találom. Nehéz eset a srác, tudom, hogy jobb lesz külön. Nem nem élet képtelen vagyok, csak még nem voltam ilyen szituban.

Előre köszönöm a válaszokat!

16l

2021. márc. 24. 16:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is neked kéne hozzá menni. Nem kell bemenni a házba és az anyjával találkozni. Megbeszélitek, hogy kijön eléd és akkor mondod, hogy sétálni szeretnél kicsit, elmentek egy csendes helyre és ott lezárod a dolgot.

Persze utalni lehet írásban is, hogy "beszélnünk kell", ennél levágósabb 2 szó szerintem nem is létezik ilyenkor.

Csávó amúgy hány éves, hogy ilyennel érzelmi zsarol téged, hogy kárt tesz magában?

2021. márc. 24. 18:23
 12/18 A kérdező kommentje:
24 éves. Szakítottunk. Köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 24. 19:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyorsan ment. Milyen megoldást választottál?
2021. márc. 24. 19:46
 14/18 A kérdező kommentje:

Felhívtam. Kiakadt én könnyebbnek érzem magam egy kicsit, de azért hiányzik egy barátnő akivel megtudnám beszélni. (barátnőm vitában van velem, mert szerinte hülye vagyok, hogy szakítani akarok)

Anya meg apa nem nagyon van ezzel leragadva aztán így magamba lell ezeket lemeccselnem. Majd zenét hallgatok aztán majd jobb lesz. 😶

Egyébként azt hittem, nem lesz nekem olyan rossz, de így üresnek érzem magam. Mármint nem úúgy, hanem olyan értelmetlen érzésem van. Bonyolult ezt elmagyarázni...

Köszi mégegyszer. 😘

2021. márc. 24. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

Én is szakítottam már azért mert nagyon mérgező volt a kapcsolat, és nekem is meg kellett úgymond gyászolnom. Először megkönnyebbültem, utána hetekig rossz volt, mégiscsak hiányzott valami. Magam is csodálkoztam ezen, nem értettem, hogy miért van ez így, mikor annyit sírtam miatta, olyan sokszor megbántott. De most már nagyon jó, kivirultam, tudok olyanokkal foglalkozni, amivel akkor nem, mert lelkileg roncs voltam, és nem tudtam odafigyelni a dolgaimra (tanulás, olvasás, sport, stb.)

Hagyj időt magadnak, majd jobb lesz. Legyél a barátaiddal, nézz filmeket, olvasgass, sportolj.

2021. márc. 24. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

Mi úgy szakítottunk hogy elmentünk egy olyan helyre, ahova mindig járunk sétálni

És akkor így sem nála nem kellett lenni sem nálunk

2021. márc. 24. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Hamar tul leszel rajta. En tavaly majusban szakitottam egy “toxikus csajjal”. Ugyanugy ures voltam es tele voltam szabadidovel,de viszonylag hamar hozzaszoktam ujra a szingliseghez. Talalsz jobbat majd,foleg 16 evesen, meg elotted az eleted. :)
2021. márc. 25. 07:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat! 💞
2021. márc. 25. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!