Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek nem tetszenek az ilyen lányok?
Ducibb lány vagyok, viszont kifejezetten humoros, intelligens és mindig törekszem nyitott és kedves lenni. Az arcommal alapjáraton szerintem nincs probléma.
Úgy érzem, hogy a nálam külsőre/belsőre szegényesebb lányok is tetszenek a fiúknak, én viszont nagyon ritkán kapok akár csak egy dícséretet is. Sokszor lehet hallani, hogy vannak olyan srácok, akiknek bejön az, ha valaki kövérebb. Ilyenek nincsenek az én korosztályomban?
Mielőtt valaki elkezdené írni, hogy menjek vissza a játszótérre;
A kérdés csupán elméleti, nem szeretnék kapcsolatot, és nem is szeretnék tetszeni mindenkinek. Egy egyszerű kérdés.
Privát nem kell, mert ismerkedni nem akarok, csak a kíváncsiság hajt. Meg azért imponál, ha valakinek tetszek.
Sajnos/nem sajnos, nem vagyok olyan alkat, aki mellé ha egy ducibb csajt állítasz, akkor azt tudod mondani, hogy "jól mutattok együtt". Inkább a vicc kategória sejlene fel benned. Hidd el én is szívesebben lennék 10-20 centivel magasabb, meg 20-30 kilóval több, de nem vagyok. utóbbin dolgozhatok, előbbin nem nagyon.
így ~29 évesen pont nem fogok ezen rágódni. amikor volt lehetőségem rendszeresen lejárni terembe edzeni jobban néztem ki, ez tény. Önbizalmat adott, jobban éreztem magam a bőrömben, és nem azon gondolkoztam, hogy miben vagyok jobb másnál, mert feleakkora a karom, vagy nincs olyan vastag combom, vagy mert nem vagyok épp 20 centivel magasabb. :D elégedettebb voltam magammal
de ha neked jó lesz majd azt hallgatni, hogy "jaj mekkora a seggem, de azé' most még ezt az islert betolom" vagy a "majd holnaptól fogyózom", akkor hajrá. Te dolgod.
Senki nem mondta, hogy nem fogyózom. Fogyózok, MAGAM miatt, hogy egészséges legyek, és ha belenézek a tükörbe, akkor azt mondhassák, hogy tetszik amit látok. Véletlenül sem azért, hogy akárkinek is tettszek. . Lehet, hogy kompenzálok, viszont nem azt mondtam, hogy én ezekben mindenkinél jobb vagyok, csak azt, hogy ezek az előnyeim. Hidd el, elég évig voltam önbizalomhiányos ahhoz, hogy mostmár kimondjam azt amiben JÓ vagyok, viszont tisztában vagyok azzal is amiben nem.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, bár sokan nem a kérdésemre válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!