Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Senkinek nem tetszenek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkinek nem tetszenek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Ducibb lány vagyok, viszont kifejezetten humoros, intelligens és mindig törekszem nyitott és kedves lenni. Az arcommal alapjáraton szerintem nincs probléma.

Úgy érzem, hogy a nálam külsőre/belsőre szegényesebb lányok is tetszenek a fiúknak, én viszont nagyon ritkán kapok akár csak egy dícséretet is. Sokszor lehet hallani, hogy vannak olyan srácok, akiknek bejön az, ha valaki kövérebb. Ilyenek nincsenek az én korosztályomban?

Mielőtt valaki elkezdené írni, hogy menjek vissza a játszótérre;

A kérdés csupán elméleti, nem szeretnék kapcsolatot, és nem is szeretnék tetszeni mindenkinek. Egy egyszerű kérdés.

Privát nem kell, mert ismerkedni nem akarok, csak a kíváncsiság hajt. Meg azért imponál, ha valakinek tetszek.

2019. márc. 25. 20:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kort még mindig nem kaptunk,de mindegy...
2019. márc. 26. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!