Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek sem komolyra?
Tudod hogy itt nem kapsz valaszt mert nem ismerik a szitudat?://////
Ha tippelnek azt mondanam azert mert felszinesek a kapcsolataid meg alapvetoen az emberek nagyresze felszines. Ilyen a piac:( de tolem ne fogadj el tanacsokat nemreg szakitottunk baratnommel + ugy ket eve alig talalkozok vkivel:sssss
Ezt honnan tudjuk? Tippeket tudok csak írni.
Nem vagy esetleg
- kövér?
- dohányos?
- csúnya?
- olyan szép, hogy az elveszi az ember önbizalmát?
- olyan átlagos, hogy mindig akad jobb?
stb.
Ja, és ha 21 éves vagy, akkor miért tini párkapcsolatok?
#1 nem mutogatom magam, nagyon ritkán veszek fel “extrémebb” ruhákat, azt is csak nyaron a 40fokba.
#3 vékony vagyok, nem cigizek max buliba de oda se nagyon járok már.
véletlen kerult egyebkent a tini parkapcsolatokba a kerdes, mert elotte azokat olvastam.
#4 kulso valtozo, igazabol altalaban akivel elkezdek beszelgetni, ott az már megfelelő. ami fontos hogy erdeklodjon, ne az legyen hogy csak akkor keres ha nincs jobb dolga eppen, ne jatszmazzunk egymassal.
Hasonló cipőben járok sajnos pasiként.
Az exeimnek csak a pénzem kellett, folyamatosan csaltak és fogalmam sincs hogy hol rontottam el.
Ha gondolod írj 🤷🏻♀️
szia! én írtam ki a kerdest hogy miert nem kellek senkinek sem komolyra
lenne kedved beszelgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!