Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek sem komolyra?

Figyelt kérdés
1.5 éve vagyok szingli, mindig irnak nekem sracok, de akikkel el tudnek valamit kepzelni ok egy ido utan offolnak, vagy alapbol nem kellek nekik komolyra. nem vagyok olyan akit barki megkaphat, persze olyan sem akinek a csillagokat kell lehozni azert hogy szobaalljak veluk. nem tudom mit rontok el. szeretnek vegre valakit szeretni, akinek nem csak a testem kell. 21/L
2021. nov. 12. 16:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Lehet mutogatod magad nekik alig göncben. Nem? És ez miatt arra gondolnak, csak arra jó vagy, de semmi komoly.
2021. nov. 12. 16:40
 2/14 anonim válasza:
100%

Tudod hogy itt nem kapsz valaszt mert nem ismerik a szitudat?://////

Ha tippelnek azt mondanam azert mert felszinesek a kapcsolataid meg alapvetoen az emberek nagyresze felszines. Ilyen a piac:( de tolem ne fogadj el tanacsokat nemreg szakitottunk baratnommel + ugy ket eve alig talalkozok vkivel:sssss

2021. nov. 12. 16:40
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Ezt honnan tudjuk? Tippeket tudok csak írni.

Nem vagy esetleg

- kövér?

- dohányos?

- csúnya?

- olyan szép, hogy az elveszi az ember önbizalmát?

- olyan átlagos, hogy mindig akad jobb?

stb.

Ja, és ha 21 éves vagy, akkor miért tini párkapcsolatok?

2021. nov. 12. 16:42
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Mi kell ahhoz, hogy egy sráccal "el tudj képzelni valamit"? Mik az igényeid?
2021. nov. 12. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
23%
Kellesz komolyra is, csak neked ők nem kellenek. Túl nagyok az elvárásaid.
2021. nov. 12. 17:08
 6/14 A kérdező kommentje:

#1 nem mutogatom magam, nagyon ritkán veszek fel “extrémebb” ruhákat, azt is csak nyaron a 40fokba.

#3 vékony vagyok, nem cigizek max buliba de oda se nagyon járok már.

véletlen kerult egyebkent a tini parkapcsolatokba a kerdes, mert elotte azokat olvastam.

#4 kulso valtozo, igazabol altalaban akivel elkezdek beszelgetni, ott az már megfelelő. ami fontos hogy erdeklodjon, ne az legyen hogy csak akkor keres ha nincs jobb dolga eppen, ne jatszmazzunk egymassal.

2021. nov. 12. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:
5%
21 évessen még írni sem tudsz. 😀
2021. nov. 12. 17:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
És hol szoktál ismerkedni?
2021. nov. 12. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:
14%

Hasonló cipőben járok sajnos pasiként.

Az exeimnek csak a pénzem kellett, folyamatosan csaltak és fogalmam sincs hogy hol rontottam el.

Ha gondolod írj 🤷🏻‍♀️

2021. nov. 12. 18:24
 10/14 A kérdező kommentje:

szia! én írtam ki a kerdest hogy miert nem kellek senkinek sem komolyra

lenne kedved beszelgetni?

2021. nov. 12. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!