Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel kihasználnám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel kihasználnám a srácot?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki mondta, hogy holnap hazavisz munka után, sőt ha nem leszek nagyon fáradt, akkor akár maradhatunk is autókázni. Nos, az érintett személynek vélhetőleg tetszem, de én nem tudom eldönteni, hogy mit érzek iránta, mert még nem ismerem elég régóta.

Mondtam neki, hogy megyek busszal, de nagyon erősködik, hogy nem lesz délután dolga, és jól jönne neki a társaság.

2021. júl. 22. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem használod ki, dugni akar.
2021. júl. 22. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem inkább ő szeretne kihasználni téged,nem fordítva:D

Persze ha te is benne vagy akkor nem kihasználás,de nem vagyok benne biztos hogy neked leesett mit akar...

2021. júl. 22. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Valamilyen szinten igen, de mivel látsz esélyt kapcsolatra, ezzel semmi baj nincs.
2021. júl. 22. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem biztos, hogy le akar fektetni. Lehet, hogy egyszerűen ezt a módját választotta a kezdeményezésnek. Ha már ismered, sőt már voltak jelei is annak, hogy bejössz neki, akkor a Te döntéseden múlik minden.
2021. júl. 23. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Bejössz neki, egyértelmű.

Ha nem zárod ki eleve, hogy összejöjjetek, akkor már nem kihasználás. Menj el vele nyugodtan autókázni, de vigyázz, hogy csak akkor hívd meg egy pohár kólára magadhoz, ha tudod, hogy ez mit jelent.

2021. júl. 23. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a kocsikázás fura.Amugy nem kihasznalas de azert vigyazz lehet pont o akar teged.
2021. júl. 24. 02:28
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Sok sikert a szexhez! :)
2021. júl. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!