Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel kihasználnám a srácot?
Van egy srác, aki mondta, hogy holnap hazavisz munka után, sőt ha nem leszek nagyon fáradt, akkor akár maradhatunk is autókázni. Nos, az érintett személynek vélhetőleg tetszem, de én nem tudom eldönteni, hogy mit érzek iránta, mert még nem ismerem elég régóta.
Mondtam neki, hogy megyek busszal, de nagyon erősködik, hogy nem lesz délután dolga, és jól jönne neki a társaság.
Szerintem inkább ő szeretne kihasználni téged,nem fordítva:D
Persze ha te is benne vagy akkor nem kihasználás,de nem vagyok benne biztos hogy neked leesett mit akar...
Bejössz neki, egyértelmű.
Ha nem zárod ki eleve, hogy összejöjjetek, akkor már nem kihasználás. Menj el vele nyugodtan autókázni, de vigyázz, hogy csak akkor hívd meg egy pohár kólára magadhoz, ha tudod, hogy ez mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!