Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom csak kihasznál vagy szeret? Többi lent
Mióta vagytok együtt? Van köztetek korkülönbség? Azóta sokat beszéltetek stb?
Kontextus nélkül nehéz megítélni, nekem nem tűnik kihasználásnak, de mivel nem ismerem, így csak szubjektíven tudok nyilatkozni. Ha már felmerül benned az, hogy kihasznál, és csak ezért kellesz neki, akkor bajok lehetnek a kapcsolatotokban... beszélj vele, de előbb magadban rendezd az érzéseidet.
Szerintem az utóbbi.
Voltam hasonló helyzetben, ahol nem lehetett átmenetileg megoldani az együttlét egyikünknél sem (különböző okok miatt).
De ott is úgy voltunk, hogy jó lenne. De mivel szerettem a lányt én mondtam neki, hogy még várjunk, hogy ne az utcán vagy valami koszos helyen legyen már neki az első, hanem tényleg kényelmesen, romantikázva.
"Kaland"-ként meg főként nem utalnék a dologra, ha egyszer szeretem a lányt. Bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire régimódi.
Őszintén?
Kib@szottul nem vagy fontos neki, ha egy random sétánál is magánál hordja a kotont...
Szerintem nem volt szűz.
Nem vagy fontos, mert aki nekem fontos azt nem a 8 fokba a kabátomon húzom meg egy szántóföldön...
Miért nem mehetettek hozzá vagy hozzátok?
Semmi önbecsülésed nincsen? Elmondhatod magadról h nem vagy szűz woooww... Képzelem pár év múlva te leszel az aki a diszkó wcn csinálja aztán sír h nem hívja a hapi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!