Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baratom csak kihasznál vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom csak kihasznál vagy szeret? Többi lent

Figyelt kérdés
Egyik nap arról beszéltünk h milyen jó lenne elveszteni a szuzessegunket.(Ő elve velem akarta elveszteni meg én is vele) Másnap megkérdezte h nem akarok e találkozni vele és elmenni egy jó csendes helyre ahol csak mi ketten vagyunk. Én ugye belementem h jó oké elmegyek de nem csinálunk semmi rosszat. Elmentünk egy emberektől mentes helyre h ott legyünk. Ugye elkezdtünk smarolni meg minden és elkezdi milyen jó lenne ha velem vesztené el. Én ugye ahogy mindig is csinalom húzom az időt. Elkezdtem turkálni a táskájában és a pénztárcájában találtam egy óvszert. Ki veszem ránézek és elkezdtem levenni a kabátját h arra fekudjek le.(Szántó földön voltunk nem akartam koszos lenni) És ott megtörtént. Azt mondta örült h velem volt az első kalandja. Most nem tudom h azért mondta h szeret vagy azért h végre megdugjon😕
2021. márc. 15. 16:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%

Mióta vagytok együtt? Van köztetek korkülönbség? Azóta sokat beszéltetek stb?

Kontextus nélkül nehéz megítélni, nekem nem tűnik kihasználásnak, de mivel nem ismerem, így csak szubjektíven tudok nyilatkozni. Ha már felmerül benned az, hogy kihasznál, és csak ezért kellesz neki, akkor bajok lehetnek a kapcsolatotokban... beszélj vele, de előbb magadban rendezd az érzéseidet.

2021. márc. 15. 16:54
 2/15 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem az utóbbi.

Voltam hasonló helyzetben, ahol nem lehetett átmenetileg megoldani az együttlét egyikünknél sem (különböző okok miatt).

De ott is úgy voltunk, hogy jó lenne. De mivel szerettem a lányt én mondtam neki, hogy még várjunk, hogy ne az utcán vagy valami koszos helyen legyen már neki az első, hanem tényleg kényelmesen, romantikázva.

"Kaland"-ként meg főként nem utalnék a dologra, ha egyszer szeretem a lányt. Bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire régimódi.

2021. márc. 15. 16:57
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
az 1-es vagyok ismét. Sajnos elég sok fiatal srác csak ki akarja használni a lányokat, mert testi vágyaik vannak. Ez nem feltételen jelenti azt, hogy most is ez a szituáció, de a mező közepén, egy kabáton, ilyen hirtelen, kissé azt érezteti bennem, hogy mégis erről van szó. Ettől még lehet tévedek, és remélem tényleg azért mondta, hogy szeret, mert igaz, és nem csak le akart veled feküdni...
2021. márc. 15. 17:03
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Nemsokára kiderül. Mondjuk a helyszín nem valami romantikus volt (a higiéniátmár nem is említem).
2021. márc. 15. 17:16
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
16 éves. Akkor biztos hosszú távra tervez!
2021. márc. 15. 17:45
 6/15 anonim ***** válasza:
15%
Ezt csak te tudhatod angyalom
2021. márc. 15. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
A srácot mi ismerjük jobban és nem te. Ugye?
2021. márc. 15. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Kib@szottul nem vagy fontos neki, ha egy random sétánál is magánál hordja a kotont...

Szerintem nem volt szűz.

Nem vagy fontos, mert aki nekem fontos azt nem a 8 fokba a kabátomon húzom meg egy szántóföldön...

Miért nem mehetettek hozzá vagy hozzátok?

Semmi önbecsülésed nincsen? Elmondhatod magadról h nem vagy szűz woooww... Képzelem pár év múlva te leszel az aki a diszkó wcn csinálja aztán sír h nem hívja a hapi

2021. márc. 15. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a 8asnak igaza van... Kegyetlenül.
2021. márc. 15. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy kaland volt.
2021. márc. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!