Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy baratom leitatott akinek bejovok de nekem o nem. Kihasznalta az alkalmat? Mit mindjak neki?
Figyelt kérdés
Én már részeg voltam ő szerintem még nem és vodkázás után elmentünk alrébb... nem látta senki es elkezdett fogrosni en meg belementem. Nem tortent semmi komoly max csok de o tobbet akart mindigis. Most ebbol hogy johetek ki jol ha nem akarok semmit? Ez a Friends with benefitz kapcsolat nagyon gaz lenne... 15/L2018. ápr. 21. 12:58
1/4 anonim válasza:
Hát ezt neked kell tudni...ha engedted akkor akartad.
2/4 Roflkopter válasza:
“Mit mondjak neki?”
Inkább legyen annyi önuralmad, hogy nem iszod le magad és smarolsz olyan emberekkel akik nem is tetszenek. 10 IQ...
3/4 anonim válasza:
Leitatott?
Egy csövön keresztül nyomta beléd a szeszt vagy mi?
Amúgy meg legyen önuralmad.
Én 1 liter vodka után se hagyom hogy fogdosson egy csaj ha amúgy sem hagynám, vagy nem fogdosok csajt ha amúgy nem fogdosnám...
4/4 anonim válasza:
"leitatott" - a szöveg, amit akkor használsz, amikor nem akarsz felelősséget vállalni az idióta tetteidért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!