Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valakit kirúgtak már főiskolár...

Valakit kirúgtak már főiskoláról, egyetemről mert kihasználta az összes vizsgalehetőségét egy tárgyból?

Figyelt kérdés

2016. jún. 7. 22:27
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És persze nem sikerültek..
2016. jún. 7. 22:28
 2/19 anonim ***** válasza:
igen
2016. jún. 7. 22:30
 3/19 anonim ***** válasza:
Persze. Pl. engem is. Visszajelentkezem újra. Miért?
2016. jún. 7. 22:30
 4/19 anonim ***** válasza:
Engem csak fognak ha nem kapom össze magam :/
2016. jún. 7. 22:44
 5/19 Eszter76 ***** válasza:

Persze. Minden szakon van egy-két "szórótantárgy", amin rendszerint kivágnak embereket végleg egy-egy szakról. Legalábbis az én időmben még így volt. Mindenki tudta, mely tantárgyak ezek. Nekem az egyik szakomon főigazgatóival sikerült. (Azt a teljes főiskolai tanulmányok során egyszer lehet felhasználni, egy "plusz" vizsgalehetőség. Egyetemen rektorinak hívják.)

Ezt az új rendszert nem ismerem, de nyilván most is vannak ilyen "szórótárgyak". Teljesen normális, hogy nem mindenki végzi el a főiskolát, egyetemet azok közül aki elkezdi.

2016. jún. 7. 23:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Nyilván előfordul, bár nem egészen értem, h a mostani rendszerben mi értelme. Ugye vissza lehet jelentkezni, jó eséllyel fel is vesznek újra, a már elvégzett tárgyakat pedig el is lehet fogadtatni.
2016. jún. 7. 23:39
 7/19 anonim ***** válasza:
18%
A jelen rendszerben bitang nagy ostoba f a sznak kell lenni hozzá. Vagy lustának. Aki képes ötödszörre sem átmenni valamiből, az visszajelentkezhet, de úgyis értéktelen lesz a diplomája.
2016. jún. 8. 01:08
 8/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne értéktelen? A kutya nem látja, h miből hányszor ment vizsgázni, sőt, ha visszajelentkezik, akkor még az sem látszik, h csúszott, ha onnantól rendesen tanul.
2016. jún. 8. 01:55
 9/19 anonim ***** válasza:
49%

A többivel viszont egyetértek, azért 5. alkalommal is bukni egyazon vizsgán, ahhoz már nem is tudom mi kell. :D

Általában ilyenkor már a tanárok is elnézőbbek, hacsak nem vmi különösen fontos vizsgáról van szó.

2016. jún. 8. 01:58
 10/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan ha már ötödjére megyek szerintem nem csak bennem van a hiba. Főleg ha meg sem tudom nézni a megírt vizsgám. Sokszor nem a diákon múlik, továbbá nem hinném hogy én lennék a hülye ha a többi tantárgyam megvan, kezdve a matektól a statisztikáig.
2016. jún. 8. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!