Valakit kirúgtak már főiskoláról, egyetemről mert kihasználta az összes vizsgalehetőségét egy tárgyból?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 22:27
11/19 anonim válasza:
Ahhoz kell bitang nagy fsznak lenni, hogy magadon és a saját élethelyzeteden kívül ne ismerj mást. Elárulom, vannak màsok is a bolygón. Olyanok is, akik munka és gyerekek mellett tanulnak, akiket apuci nem tart el, és aki a saját fszán túl felelősséget vállalt màr másért is az életben. Komolyan van ilyen! Van amikor valaki tanul és fizikailag nem tud elmenni vizsgázni, mert nem kap szabit, van, amikor éjjel beteg lesz a gyerek és igen, van, amikor a tudás is kevés. De még mindig inkább vagyok az, aki újrafelvètelizik, mint az, aki magán és a burkán túl nem ismeri a valódi világot.
12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ismeretlenül senki feje fölött ne törjünk pálcát. Jelenleg 2 helyen dolgozok mellette meg sulizok lassan 3 éve. És jelen kommentjével nem tudom mit akart elérni, de nem tudom rávonatkoztatni hogy mi köze van annak hogy ki mit csinál a magánéletében ahhoz hogy valakinek ötödjére sem sikerül a vizsgája.
2016. jún. 8. 07:31
13/19 anonim válasza:
Ha csak nem rúgják ki az évfolyam 90%-át azért, mert nem tudja az adott tárgyat 5. alkalommal sem teljesíteni, akkor van nyilván nem is egy ember, aki képes megcsinálni, tehát attól, hogy a tanár szigorú/szemét, a tárgy még teljesíthető, így nyilvánvalóan a hallgatóval van probléma.
14/19 anonim válasza:
Nyugi. Dékáni kérelemmel még ki lehet húzni.
Aztán marad az újra jelentkezés. Tesóm is így járt, egy olyan tárgy miatt, ahol kb az évfolyam 80%-a bukik. Újra jelentkezett, felvették, folytatta ott ahol abba is hagyta. Most fog végezni :) Ne add fel. Sok sikert!
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást.
Visszatérve hogy a hallgató hibája megcáfolnám annyival hogy nem csak ennél a tárgynál tapasztaltam hogy akármit írok még részpontot sem adnak. Hallgatótársam meg puskával és nulla gyakorlati tudással meg átment. Továbbá más tantárgynál nem lehet megnézni a javított verziót és valaki tanult rá és nem lett meg, más meg alig írt valamit és hármas jegyet kapott.. Hol az igazság?
2016. jún. 25. 19:41
16/19 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy mennyit írsz. A kevés is lehet jó, a sok pedig lehet szar. Fogadd el, hogy a bukás nem a tanár hibája. Ez egyetem, nem óvoda.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy csak az övé félreértés ne essék. Csak érdekes hogy más tantárgyból az évfolyam háromnegyede átmegy, kevésbé fontos (elsőéves) tantárgyból meg volt hogy egy vizsga alkalomkor 70 emberből kb 10 ment át. Az is a diákok hibája lenne? De elmondása szerint a tanár sosem hibás.Tisztelet a kivételnek.
2016. jún. 26. 11:35
18/19 anonim válasza:
Sikerült?
Akár privátban is megírhatod!
19/19 A kérdező kommentje:
Meglett!!!
2017. jan. 17. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!