Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baratom csak kihasznál vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom csak kihasznál vagy szeret? Többi lent

Figyelt kérdés
Egyik nap arról beszéltünk h milyen jó lenne elveszteni a szuzessegunket.(Ő elve velem akarta elveszteni meg én is vele) Másnap megkérdezte h nem akarok e találkozni vele és elmenni egy jó csendes helyre ahol csak mi ketten vagyunk. Én ugye belementem h jó oké elmegyek de nem csinálunk semmi rosszat. Elmentünk egy emberektől mentes helyre h ott legyünk. Ugye elkezdtünk smarolni meg minden és elkezdi milyen jó lenne ha velem vesztené el. Én ugye ahogy mindig is csinalom húzom az időt. Elkezdtem turkálni a táskájában és a pénztárcájában találtam egy óvszert. Ki veszem ránézek és elkezdtem levenni a kabátját h arra fekudjek le.(Szántó földön voltunk nem akartam koszos lenni) És ott megtörtént. Azt mondta örült h velem volt az első kalandja. Most nem tudom h azért mondta h szeret vagy azért h végre megdugjon😕
2021. márc. 15. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

"Kib@szottul nem vagy fontos neki, ha egy random sétánál is magánál hordja a kotont..."

Mi? Miért ne lenne? Én nekem amelyik lány fontos és alakulnak a dolgok, az mellett mindig hordanék kotont, mert imádnám vele elveszteni. Semmi olyat nem látok az egészben, hogy csak megdugott volna téged és annyi. Tetszettél neki, szeretett, és veled akarta kiélvezni ezt. Örök hűséget ne várj, de biztosan sokat jelentett neki.

2021. márc. 16. 01:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja szal 11-es neked az első alkalom ami főleg a lányok életében cseszett fontos azt így jól elrontod?

Azt úgy tálalod h egy szántóföldön?

Majd hallgatja szegény h a másiknak milyen romantikus volt gyertya meg rózsa..

Neki meg bökte a hátá a kikelő kukorica...

2021. márc. 16. 06:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szántóföldön nekem nem menne,se higénia se a lánynak nem lenne jó élmény és az a legfontosabb hogy neki jó legyen mindenképp
2021. márc. 16. 06:44
 14/15 anonim ***** válasza:

"neked az első alkalom ami főleg a lányok életében cseszett fontos azt így jól elrontod?"

Te fogyatékos vagy? Az számít h érzi magát a lány. Ha jól érzi magát a szántóföldön elveszíteni, akkor semmi nincs elrontva. Gondolkozzál már ember. XD iszonyat egyszerűen gondolkodsz.

2021. márc. 17. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja igen :D mert akkor pl a vasútnál a bodegában is jó :D

Hagyjad már magad :D ezeknek így az a lényeg h " jóvan megvót"

Ennyi erővel suliba 2 óra közt a wcn nem?

2021. márc. 17. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!