Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudommilegyenez kérdése:
Szerintetek is kihasznál a barátom?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok a baratom meg 19. 4 hónapja vagyunk egyutt. Nekem ő eletem elso szerelme viszont neki előttem volt egy masfel eves komoly kapcsolata,amit persze tiszteletben tartok. Arrol a leanyzorol annyit kell tudni h csak a penz miatt volt egyutt baratommal, mindent megkapott tőle (karora,draga cipo,havonta ruhak,telefon, volt hogy meselte hogy egy nap 10ezret rakoltott es aztan meg az energiaitalabol se akart neki adni). Megertem hogy mindent megadott neki mivel nem egy tehetos lanyrol beszelunk. Viszont elegge zavar hogy ő ugyanazt csinalja velem mint anno vele az ex baratnoje. Mindent megkap tolem (vagyishat inkabb a szuleimtol nyilvan) szulinapjara (akkor meg csak egy hete voltunk egyutt) 5ezret rakoltottem,aztan o nevnapomra 1000ftert vett ajandekot. Ha jon hozzank en fizetem a buszjegyet (ez forditva nem igaz) johetett velunk nyaralni (en persze nem mehettem velul, viszont az elozo lanyt oda is elvittek)nagyon sokat van nalunk, en naluk alig voltam meg akkor is csak 1-2 orara. Az elozo lany náluk lakott es a lanynal max 2szer lehetett baratom. Tudnam meg sorolni estig de teljesen folosleges, ennyi a lenyeg, azt hiszi h nekem nincs szuksegem semmire mivel mondtam mar neki parszor h nekem csak szeretet kell nem anyagi tamogatas.. de azert neha jol esne egy kis aprosag.. csak h gondoljon ram.. tudom friss meg a kapcsolat, de akkoris nekem ezek nagyon rosszul esnek,sose hiv meg semmire.neki adtam oda a szuzessegem is.. mit tegyek szerintetek?
2018. okt. 9. 17:19
1/10 anonim válasza:
igen, egyértelműen kihasznál
2018. okt. 9. 17:45
2/10 anonim válasza:
Féltékeny vagy az exre. Ennyi.
Attól hogy volt egy hosszabb kapcsolata és ott máshogy mentek a dolgok , nem kell, hogy nálatok is úgy legyen, ahogy előzőleg volt. Lehet ők a fiúnál tudtak jobban találkozni, ne menjünk bele. Hülyeség ezeken aggódni. Ha már négy hónap után ilyeneken rágódsz mi lesz később.
"Mondtam már párszor, nekem csak szeretet kell, nem anyagi támogatás".
Megkaptad, hiszem nálad van , azt írtad.
" 1000Ft-ért vett ajándékot"..DE KAPTÁL! Becsüld meg. ..
2018. okt. 9. 17:48
3/10 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van második, de akkor is rosszul esik hogy annak aki nem szerette mindent megadott, aki szereti attol meg egy szelet sütit is sajnal :/ illetve o a baratom.. azert illene neha megkérdezni hogy nem e kell valami.. nem az hogy allunk a sorba es mondja h na adod a penzt?
2018. okt. 9. 17:50
4/10 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem használ ki,az is lehet,hogy az előző barátnőjével sajnálatból volt eggyütt...Valamint értem én,hogy ti vittétek nyaralni ő meg téged nem,ez kicsit fura,de lehet,hogy az ex barátnője még életében nem volt nyaralni.
Rossz dolog magad mással összehasonlítani,de azért gondolkodj el rajta,hogy mi a különbség közted és közte(az exe között).
Valamint,ha valami nem tetszik szerintem az a legjobb,hogy ha tudatod vele.Ne csak az legyen ,hogy egyszer csak észre veszi hogy mindennel tele van a tököd...
Remélem valamennyit tudtam segíteni. :)
2018. okt. 9. 17:51
5/10 A kérdező kommentje:
Illetve azt annyira tudja mondani hogy neki ki kell.. de az hogy engem mar tonkretett mindenhogy az nem számít
2018. okt. 9. 17:52
6/10 A kérdező kommentje:
17:51 huu ez most nagyon nagyon meglepett es tenyleg ilyenekbe bele se gondolok. Ez teljesen igaz. És én mar próbáltam neki mondani de le se szarta mirol beszelek😅
2018. okt. 9. 17:56
7/10 anonim válasza:
vagy még?
2018. okt. 9. 18:03
8/10 Papucs112 válasza:
Nem lehet hogy csak fél hogy megint kihasználják, és átesett a ló túloldalára?
Teljesen megértelek, de én belegondolnék hogy neki milyen lehetett rájönni erre, hogy pénzen nem lehet szeretetet venni. Igaza van a válaszolóknak, ne hasonlítsd magad az exéhez. Lehet utálni, féltékenykedni, de ezzel nem leszel előrébb. Én leülnék vele kettesben, és úgy beszélnék vele hogy megértse, felfogja hogy neked így nem jó. Mondd meg neki amit érzel, ha értelmes el fog gondolkodni, és talán rájön hogy te tényleg nem a pénzért vagy vele, de egy buszt kifizetni nem nagy költség.
2018. okt. 9. 18:31
9/10 anonim válasza:
Hát nekem az a véleményem hogy ez kihasználás. Egy kapcsolatban jobb ha egyenlően oszlanak el a dolgok, ha lehetséges. És ebben az esetben lehetséges lenne. Beszélj vele hogy hát azért jó lenne arányosan csinálni a dolgokat, vagy legalább nagyjából.
2018. okt. 9. 20:41
10/10 anonim válasza:
Hát ha még az se érdekli amit mondasz neki, akkor el kéne vele beszélgetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!