Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom csak kihasznál?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom csak kihasznál? Szakítsak vagy nem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, még gimibe járok, a barátom 23 éves egyetemista. 1 év 3 hónapja vagyunk együtt. A szüleim illetve az ő szülei is “”tehetősebbek”” ( nem azt mondom, hogy gazdag de mindent megkapunk amit kell, az én szüleim műszaki vállalkozók neki pedig az apja ügyvéd az anyja pedig tanár . Ezt nem felvágásként mondom). Apáék karácsony előtt pár nappal vettek egy 2020 gyártású kia sorentot. Emellett van egy jaguar xf autónk is, nekik pedig egy bmw x5 2013 autójuk van. Nos az ő szülei inkább viszonylag szigorúak tehát nem adják neki oda az autót esetenként pénzt sem adnak neki mivel dohányzik és cigarettára költi. Természetesen ilyenkor én szoktam neki adni mert mégis csak a barátom. (Egyébként semmi probléma nincs a kapcsolatunkban, pár vita van de ez hol nincs?). Valamiért a barátainak azt mondta, hogy az új autót ők vették, persze ezt pár hónappal ezelőtt én pár baratjanak mondtam, hogy édesapám veszi. Ezért rám is írt azt egyik srác, hogy akkor most miért hazudtam?- és, hogy barátom azt mondta irigy vagyok azért mondtam azt, hogy a miénk,nyilván nem nekem hittek. Ugye várni akartam pár napot, hogy valami alakuljon, de iszonyat nehezen bírom ki, hisz még soha nem kaptam hazugságon és nem is szólt semmit. Ez volt december 18 környékén. Karácsony után elkezdte mondani, hogy had vigye már el egy körre az autót, meg akarja mutatni a haverjaink. Mondtam neki rendben, akkor elkérem apától és MEHETÜNK. Hát de nem mert ő egyedül akar menni... kifogás. Aztán mondtam, hogy rendben akkor máskor, azóta kicsit megromlott a viszonyunk. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek ezt, hogy adjam neki elő? És hogy tudnám ezzel megszívatni kicsit? Hogy azért térjen már észhez. Ti szakítanátok ilyen esetben?
2020. dec. 31. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a barátod e téren nekem elég gyerekesnek tűnik, főleg ezzel az írigységével.

Én nem tudnék egy ilyen fiúval együtt lenni. 😅

Szerintem jobb lenne ha őszintén beszélnél vele erről, hogy miért kellett neki azt hazudnia hogy az autó az hozzá tartozik. De gondolom hogy felvágjon a haverjai előtt.

Ez 1000%

A szüleitől szerintem nagyon korrekt hogy nem adnak neki pénzt dohányra, de szerintem neked meg végképp nem kéne.

A kérdés hogy szakítanék-e vele a helyedben, ez azért több mindentől függ.

Szerintem az lenne a jó első lépés, ha leülnél vele komolyan őszintén beszélni, mivel már elvileg nem gyerek... de ki tudja..

Mindenesetre ne keseredj el. Ha a beszélgetés nem megy vele akkor ennyit ért.

De azért maradjunk optimisták:)

2020. dec. 31. 17:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is azért, hogy felvágjon a haverjai előtt. Egyébként kicsit akkor is lehetett volna több esze, hát nem gondolja, hogy úgyis visszahallom a közös barátoktól. Nálunk egyébként tényleg nem divat a hazugság, pláne kettőnk között. Ez is nagyon meglepett, hiszen én miért lennék rá irigy? És ő miért lenne rám? Hisz egymás társai vagyunk, nem értem, hogy ezzel mi volt a célja.
2020. dec. 31. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerű: szakitsd
2020. dec. 31. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem nem volt semmi célja ezzel, csak szimpla felvágni akarás. Így, megtehette volna a haverjai között és ő lett volna az "ász" 😅

Próbálj vele beszélni

2020. dec. 31. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

23 évesen legyen már esze...

De megy a hazudás, irigykedes... Szakitsd, mert nem fog megváltozni.

2020. dec. 31. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
#5 igazad van, de akkor is. Csak ez nem ok egy szakításra, de a leírásod alapján vannak más problémák is.
2020. dec. 31. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez olyan tini szint, hogy fel akarok vágni valamivel a haveroknak. Nem igazán értem. 23 évesen ne a barátnője szüleinek a kocsijával vágjon már fel. Nem 16 éves hanem 23.

De szerintem ez még nem teljesen szakító ok. Mindenképp meg kell beszélni, hogy ez a kis füllentés konkrétan mire volt jó? Ha új kocsit akar, akkor lehet menni dolgozni és lassan összegyűjtögetni a pénzt.

2020. dec. 31. 20:24
 8/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
12%
megvaltozott biztos rossztarsasagba keveredett, es a kocsi ehhez a blackbussines hez kellene
2020. dec. 31. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Meglatszik hogy 23 eves egyetemista, mar bocsanat es tisztelet a kivetelnek, en is voltam egyetemista.

De ez amit muvel, hogy a kocsitokat elvinne, nelkuled eleve, hogy a baratainak menozzon vele, raadasul apad tudta nelkul.

Szakíts vele. Lehet szereted, de ő egy tipikus faxfej, aki csak egy puncinak tart teged. Lehet mas is van melletted neki.

Ennel talalsz jobbat. Most még csak ennyit akar, ennyit hazudik, es probalod takarni a hibajat, mert hogy csak ez van. De ez, a hazudozas, raadasul ekkora, normalis esetben szakito indok. En nem tudnek egy olyan ember melle fekudni aki ekkorat hazudik embereknek, es csak a menozesbol all ki.

2020. dec. 31. 22:11
 10/12 A kérdező kommentje:
De oké hazudott talán ezt még el is tudom nézni, viszont, hogy azt mondta, hogy biztos irigy vagyok és azért mondtam...azt ami amúgy igaz.. Soha semmire és senkire semmilyen téren nem voltam irigy, mindig segítettem mindenkinek ahol csak tudtam. Viszont ezt pont tőle nem vártam volna, hogy ilyen megalázó helyzetbe hozzon ismerősök előtt.. nagyon-nagyon kellemetlen nekem, pedig nem kellene annak lennie, hisz én nem is hazudtam.
2021. jan. 1. 03:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!