Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom csak kihasznál?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom csak kihasznál? Szakítsak vagy nem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, még gimibe járok, a barátom 23 éves egyetemista. 1 év 3 hónapja vagyunk együtt. A szüleim illetve az ő szülei is “”tehetősebbek”” ( nem azt mondom, hogy gazdag de mindent megkapunk amit kell, az én szüleim műszaki vállalkozók neki pedig az apja ügyvéd az anyja pedig tanár . Ezt nem felvágásként mondom). Apáék karácsony előtt pár nappal vettek egy 2020 gyártású kia sorentot. Emellett van egy jaguar xf autónk is, nekik pedig egy bmw x5 2013 autójuk van. Nos az ő szülei inkább viszonylag szigorúak tehát nem adják neki oda az autót esetenként pénzt sem adnak neki mivel dohányzik és cigarettára költi. Természetesen ilyenkor én szoktam neki adni mert mégis csak a barátom. (Egyébként semmi probléma nincs a kapcsolatunkban, pár vita van de ez hol nincs?). Valamiért a barátainak azt mondta, hogy az új autót ők vették, persze ezt pár hónappal ezelőtt én pár baratjanak mondtam, hogy édesapám veszi. Ezért rám is írt azt egyik srác, hogy akkor most miért hazudtam?- és, hogy barátom azt mondta irigy vagyok azért mondtam azt, hogy a miénk,nyilván nem nekem hittek. Ugye várni akartam pár napot, hogy valami alakuljon, de iszonyat nehezen bírom ki, hisz még soha nem kaptam hazugságon és nem is szólt semmit. Ez volt december 18 környékén. Karácsony után elkezdte mondani, hogy had vigye már el egy körre az autót, meg akarja mutatni a haverjaink. Mondtam neki rendben, akkor elkérem apától és MEHETÜNK. Hát de nem mert ő egyedül akar menni... kifogás. Aztán mondtam, hogy rendben akkor máskor, azóta kicsit megromlott a viszonyunk. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek ezt, hogy adjam neki elő? És hogy tudnám ezzel megszívatni kicsit? Hogy azért térjen már észhez. Ti szakítanátok ilyen esetben?
2020. dec. 31. 16:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
A párod kompenzálni akar, ezért hazudott a haverjainak. Viszont számomra megbocsáthatatlan lenne, ha ezt az én káromra tenné ráadásul alapból a mi tulajdonunkkal. Ezek szerint számára sokkal fontosabb, hogy jobb színben tüntesse fel magát és fenntartson magáról egy illúziót, mint az hogy téged negatívan fognak megítélni a hazugsága miatt. Én kidobnám. Utána magyarázkodhatna, miért maradt nálad a kocsija.
2021. jan. 2. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Borzasztóan unszimpatikus a barátod... én biztosan szakítanék
2021. jan. 2. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!