Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le róla?
Van egy lány barátom, aki egy ideje irogat egy külföldi sráccal és majd találkozni akarnak nemsokára(le is akarnak feküdni),képeket is küldözgetnek egymásnak.
(Persze titokban találkoznak,a barátnőm 16, a pali minimum egy 10 évvel idősebb)
A barátnőm szereti őt,de igazából a családjában senkihez sem áll igazán közel,szerintem apakomplexusa van, azt akarja érezni, hogy szeretik. A srác is szereti elvileg, de szerintem inkább csak meg akarja fektetni.
A barátnőm nem hallgat rám,bármit is mondok neki,nagyon bízik a srácban és nem hiszi hogy bármi rosszat csinálna vele.
Nos én pedig igen, de amikor mondom neki, hogy akár el is rabolhatja, azt mondja "ő nem olyan"Stb...
Ha az anyjának mondom el,akkor is megoldás valahogy, hogy találkozzanak,az sem biztos, hogy hinne nekem+ utána a barátnőm tuti nem mondaná el, hogy mi történik a sráccal.
Komolyan aggódok és nem tudom, hogy mit csináljak, nem hatnak rá az észérvek...
A rendőrség azért sem rossz ötlet, mert meg tudják nézni, hogy volt-e már valami zűrös ügye. Ha volt, akkor a barátnőd lenne a kövi áldozat.
Figyelj! Nagyon komoly a helyzet. Nagyon figyelj rá, mert nagy baj lehet a vége!
Nem kerek a story.
Külfödi srác... aki hol is él?
Melyik erdőben akarnak sétálni? Mert a Normafa környékén kb. annyi ember van, mint egy plázában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!