Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom most mire gondol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom most mire gondol vagy mit akar. Szerintetek? (Kicsit hosszú lett)

Figyelt kérdés

Szóval... Tudom hogy későn írom le ezt az egészet, de már nagyon muszáj.(lány vagyok)

Az van, hogy van egy srác osztálytársam, akivel 2 éve járok egy osztályba. Vagyis ez a 3. Éve. Szeptember 19-én rámírt este Messengeren, hogy mizu, mit csinálok. Azt írta, hogy valamit akar mondani(na vajon mit...).

Vagyis azt akarta, hogy tetszem neki. Nekem is tetszett ő egy kicsit.

3 hétig "jártunk". Semmi ölelést nem akart, mert "nehogy kiderüljön" meg ilyenek...

Én nagyon meg szerettem volna ölelni :D de ő szinte semmire nem volt nyitott. Folyamatosan azt írta, hogy reggel meg ár a suli előtt, meg, hogy biztos, hogy megölel valamikor. De semmi.

Esténként mindig beszélgettünk és mindig írta, hogy mennyire szeret, és hogy mennyire szép vagyok stb... Persze az utóbbit nem hittem el neki...

És október 12-én este ugyanígy ír Messengeren, hogy szakítani akar. Elvileg elaltatták a kutyáját, és ha neki vége van, akkor annak is legyen vége ami köztünk volt. Ja igen, még hogy korai volt neki is és nekem is. Mondtam neki, hogy nagyon sajnálom a kis kutyáját, mert már velem is volt ilyen.

Persze én hülye voltam, és azt hittem hogy könnyű lenne túltenni magam ezen. De nem volt az.

Másnap majdnem, hogy sírva szaladtam oda a barátnőmékhez, hogy elmondjam nekik, hogy vége. Persze ők teljesen le voltak döbbenve. Nagyon nehezen tettem magam túl rajta és még egy kicsit mindig nyomaszt a dolog, hogy miattam volt.

Rá pár napra pedig azt vettem észre, hogy nagyon sokat néz tesin. De hozzám nem szól semmit. Szünetekben is mindig arra nézett ahol a barátnőimmel voltam... Nem tudom ezt mire vélni... Annyira fura ez az egész!

Szünet előtt hétfőn kiderult, hogy van egy új barátnője. Akkor ezek szerint mégse volt neki annyira korai, csak velem akart kicseszni? Én ezt most tök úgy érzem, hogy csak kihasznált arra, hogy legyen valakije

Most ugye szünet van és nem beszéltem vele. Mondjuk nekem hosszabb lesz a szünetem, csütörtökön megyek újra.

Szerintetek mi van most? Vagy mit kellene csinálnom?

Hülyék kíméljenek kérlek.

(a hibákért elnézést)

2020. nov. 1. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb, ha rákérdezel és amit mond abból eldöntőd, csak szórakozott veled vagy komolyan gondolta, vagy mit is akart veled kezdeni.
2020. nov. 1. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Kamasz. Minden héten mást akar...
2020. nov. 1. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés, hogy ezek után te mit szeretnél ettől a fiúcskától? Nem akar felvállalni, megölelni, 3 hét után kidob, aztán rögtön összejön mással. Te ezek után komolyan tudod venni?
2020. nov. 1. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ölelés se volt de jártatok? Max iskolába jártatok :D Amúgy én szerintem ignoráld őt. Ha akar valamit majd keres.
2020. nov. 1. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ööö nemtom mennyi idősek vagytok, de ha meg se ölelt akkor hogy jártatok? 3 hétig...
2020. nov. 1. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom nem véletlen nem írtál kort, mert kb. a 12 évesek körében van ez, hogy akit megölelsz, azzal tuti jársz. Nem akarok előítéletes lenni, de ez így minden, csak nem járás. Legalábbis nem egymással..
2020. nov. 1. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!