Barátnőm szerint kicsit beteges, amit csináltam. Más mit
gondol?
Figyelt kérdés
Naturista szaunában voltam a nagynénémmel, a férjével, az unokanővéremmel és a barátjával. Elmeséltem a barátnőmnek, hogy mindenki látott mindenkit meztelenül mire ő egyből rávágta, hogy ez milyen beteges.
Azóta ezen gondolkodok. Tényleg ennyire kihívó dolgot tettem?
Nem hinném. Szerintem teljesen természetes család előtt meztelenül mutatkozni, néha én is ruha nélkül flangálok otthon.
2016. okt. 26. 19:02
2/19 anonim válasza:
Ha a barátnőd így gondolja, akkor soha nem volt kollégista. Amúgy meg ezek a családtagjaid. Szerintem egyáltalán nem gáz. Vannak nudista strandok is, ahol ismeretlen emberek látják a másikat meztelenül és szerintem az se gáz, ha az ember nem szégyenlős.
2016. okt. 26. 19:03
3/19 anonim válasza:
barátnőd ezek szerint még nem járt szaunában, oda ugyanis mindenki pucéran megy (már aki nem bunkó, mivel ugye fürdőruhában nem megyünk be egészségügyi okokból), és nem leselkedik senki a másikra...van aki bebugyolálva megy a szaunalepedőben valaki meg pucéron
2016. okt. 26. 19:47
4/19 Snorri válasza:
Érdekes, a múltkor kikiáltották nemnormálisnak az anyát, aki a 6 éves gyerekével fürdik. Az unokanővér barátja pedig nem család. Szóval én nem tenném, de kinek mi fér bele.
2016. okt. 26. 20:09
5/19 Metionin válasza:
Szaunába eleve meztelenül kell menni, bár nyilvános helyen emiatt is van külön férfi és női szauna (vagy meg van szabva, hogy mettől meddig szaunáznak a nők és a férfiak). Családdal simán lehet közösen szaunázni, ha az eber nem akar pucéran ülni, arra van a szaunalepedő.
Amúgy Magyarországon nincs is igazán szaunakultúra, sokaknak a fürdőruhás a megszokott.
2016. okt. 26. 21:07
6/19 anonim válasza:
nem beteges,ez inkább szabados.
beteges akkor lett volna ez,ha ilyen 12-14 körül lettél volna.
2016. okt. 26. 21:07
7/19 Kqwert Gábor válasza:
Szerintem - legalábbis a normális szaunakultúrában - az emberek nem fürdőruhában, hanem meztelenül szaunáznak. Akkor tud igazán párologni a bőr. (Mondjuk az is igaz, hogy az emberek nem bámulják egymást.) A szégyenlősebbek max. lepedőt csavarnak maguk köré.
De a meztelenség se nem bűn, se nem beteges dolog, így családtaggal sem az. Nálunk egy kicsit - nagyon! - prűd a társadalom.
2016. okt. 27. 09:32
8/19 anonim válasza:
Hát a felsorolásból a két férfi egyik sem rokonod, szóval ez szerintem sem normális. Bár ők gondolom örültek a fiatal puncinak
2016. okt. 27. 11:01
9/19 anonim válasza:
Szaunázáskor a helyzet és a környezet azt kívánja, hogy ne viseljünk ruhát. Ruhátlanul lenni nagyon jó felszabadító érzés. Nyáron strandoláskor is a társadalmi elvárások erőltetnek ránk egy szükségtelen műszálas ruhadarabot. Annyira jó nélküle, ahogy szabadon átjár a nap, a víz, a levegő. Akik megszólják, nem tudják, hogy mennyire jó. Te már tudod, Örülj neki, és bízz hogy ők is megismerik.
2016. okt. 27. 21:03
10/19 anonim válasza:
mekkora marhaság. Én a kislányommal járok szaunában és egy normális dolog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!