Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Barátnőm szerint kicsit...

Barátnőm szerint kicsit beteges, amit csináltam. Más mit gondol?

Figyelt kérdés

Naturista szaunában voltam a nagynénémmel, a férjével, az unokanővéremmel és a barátjával. Elmeséltem a barátnőmnek, hogy mindenki látott mindenkit meztelenül mire ő egyből rávágta, hogy ez milyen beteges.

Azóta ezen gondolkodok. Tényleg ennyire kihívó dolgot tettem?

Én nem éreztem azt, hogy bámultak volna.

17 vagyok és lány.

2016. okt. 26. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
meztelenül és idegen férfiakkal utolsó?
2016. okt. 28. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes a szaunában.
2016. okt. 30. 20:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Szerintem sem olyan gáz, hogy apa-lánya ne mehessen el szaunázni.

Voltam már olyan fürdőruhás strandon, ahonnét fél óra múlva szívem szerint leléptem volna, annyira kellemetlenül bámultak a férfiak. Érdekes módon ilyen nem volt a szaunában, pedig fürdőruha nem lévén a zuhanyt is meztelenül használtuk többen együtt.

2016. okt. 31. 07:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem beteges. Normális szauna kultúrával rendelkező országokban meztelenül ülnek bent az emberek, törülközőt maguk alá terítve. Örülök, hogy te nem szégyenlősködsz.

Én is csak olyan helyre járok szaunázni, ahol lehet meztelenül. Sőt én ahová járok eleve a férfi szauna el van különítve és mégis fürdőnadrágban főzik magukat sokan. A barátnőd meg nem tudja még hogy kell szaunázni.

Mutasd meg neki ez a videot, a helyes szaunázásrol

[link]

2016. okt. 31. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon sajnos csak jobb helyeken szokás meztelenül szaunázni (szeparált fürdők, bizonyos wellness helyek), az uszodákban és a koedukált fürdők többségében fürdőruhában pállanak az emberek. Közeli rokonaim egyikének van szaunája a házában, ott mi mindig meztelenül szaunáztunk, akkor is, ha esetleg a családon kívül volt még 1-2 "külsős" vendég. És szó nincs arról, hogy valami nudista család lennénk, teljesen normális, viszonylag konzervatív családom van.

Itt Németországban szinte minden szauna koedukált és meztelen. Bár tény és való, fiatal lányok nem igazán szoktak szaunázni pont emiatt, mivel ebben a korban eléggé jellemző a prűdség, szégyellősség.

2016. nov. 4. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a beteges, hogy egyesek fürdőruhába mennek a szaunába.

Minden kultúrált országban a szaunát nem is engedik csak meztelenül használni, illetve ha valaki szégyenlős, maga köré teker egy lepedőt.

Világosítsd fel a barátnőd a normális szaunázási szokásokról!

2016. nov. 4. 15:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

nem beteges.

én imádok szaunázni és meztelenül

2016. nov. 22. 10:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az teljesen mellékes kivel mész szaunázni, de bármilyen ruhában szaunázni olyan mint gumicsízmában lábat mosni. Szaunázni helyesen ruhátlanul kell. Az emberi test meztelenül is emberi test, az a beteges hogy sokan nem tudják elviselni ezt a látványt.

Egy naturista férfi

2016. nov. 22. 12:06
 19/19 anonim válasza:
Egyáltalán nincs benne semmi kihívó egyszerűen csak helyesen használtátok a szaunát ennyi. Kár,hogy nálunk ennyire gyermek cipőben jár a szauna kultúra...
2019. okt. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!