Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell neki az idősebb nő?
Látom, mindenki nagyon durván válaszolt neked. Igazuk van, egy bizonyos mértékig, de én sokkal finomabban fogalmaztam volna.
Előre leszögezném, hogy én nem értem, egy 27 éves, akármilyen nemű ember, mégis mit akarhatna egy 17 évestől, ami nem szexuális.
Mindennek ellenére, húzd ki magad, és állj tovább. Mindig lesz más, és minden okkal történik. Az, hogy most ti nem jöttetek össze, ugyanúgy okkal történt. Rakd ezt helyre magadban, néha veszíteni is kell. A srác kihasznált, az az ő saját szegénységi bizonyítványára íródik fel.
Jó ha már tizenévesen megtanulod: a világból mindig azt kapod vissza, amit beleteszel.
Mindenki egy tükör. Mindenki úgy áll hozzád, ahogy te hozzá.
Ha negatív dolgokat bocsátasz a világba, akkor negatív dolgok is fognak hozzád visszatalálni.
Lásd ezt a kérdést. A többség olyan stílusban írt neked, ahogy te írtál 🤷♀️
kedves 35-ös!
Én nem a 34-es vagyok, és vitatkozni sem szeretnék, elfogadom a te álláspontod is, csak szeretném megvilágítani az enyémet. Általánosságban úgyis azt gondolom, ahány 27 éves nő annyi féle személyiség és igény, tehát nem is lehet általános igazságot kimondani.
Szerintem egy 27 éves nő, aki ennyi idősen szex kapcsolatra vágyik, annak (vagy legalábbis abban az aktuális élethelyzetben) egy olyan pasi kell, aki érti hogy csak szexről van szó, nem lát bele érzelmeket, nem jön egy idő elteltével összeköltözéssel, gyerekkel, házassággal, ház vásárlással, az anyagi közösséggel, ahogy azt valószínűleg más 27 éves pasi idővel tenné. Neki még nincs "csomagja" gyerekek, exfeleségek. Külsőre még vonzó, van ideje foglalkozni magával, míg 30 fele a pasik kezdik elengedni magukat, akik nem, azok pedig általában foglaltak, vagy a fiatalabbak között keresgélnek, mert megtehetik. Nem zavarja őket ha a nő barátnőzik vagy pasizik mivel valószínűleg ő is ugyanezt teszi.
Nénik? A huszonévesek?
Szerintem neked lemaradt az értelmi fejlődésed, és ezt most tök komolyan mondom. Az óvodások szokták néninek látni a fiatalokat, azért a te korodban már érettebbek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!