Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell neki az idősebb nő?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy fiúval ismerkedtem még tavasszal, mindketten 17 évesek vagyunk. Akkor megbeszéltük, hogy mivel nem nagyon lehet találkozni, majd folytatjuk amikor jobb lesz a helyzet..de közben összejött egy nála 10(!!!) évvel idősebb nővel, akibe halálosan szerelmes. Nem tudom mit tegyek, mert nagyon oda vagyok érte és úgy érzem neki is tetszem, de ez a nő bekavart. Miért ő kell neki? Az a nő meg fog öregedni és velem illene össze. Mit tegyek, hogy szétválasszam őket?2021. jan. 4. 14:23
11/37 anonim válasza:
Ismertem olyan 17 éves srácot, aki akkor 45 körüli nővel jött össze. Jó pasi volt, a nő pedig amolyan vidéki anyuka típus, szóval nem egy dögös érett nő. Mégis 10 évig együtt voltak, érthetetlen, de csak szerették egymást. Van ilyen. Nem tudsz mit tenni, ez nem egy szappanopera, hogy taktikákkal majd te szétválasztod őket. Hagyd.
12/37 A kérdező kommentje:
De le is feküdtünk:( Akkor csak kihasznált és ez fáj.
2021. jan. 4. 14:45
13/37 anonim válasza:
Bocs az offért, de nagyon hasonlít ez nekem a papamacis “10 évvel idősebb nővel/férfival van az öcsém/húgom, mit tegyek? help” típusú kérdésekre.
Ha mégsem az, akkor elnézést kérek.
14/37 A kérdező kommentje:
Légyszí tegyétek át a Tini kapcsolatokba mert oda akartam írni.
2021. jan. 4. 14:50
16/37 anonim válasza:
Egy 27 éves nő általában véve vonzóbb mint egy 17 éves,(mindkettőből csinosat feltételezek, nem leélt,igénytelen) már olyan tekintetben, hogy már nőiesek az idomai, nem gyerek alakja van, kiforrott ízlése és stílusa van, tapasztaltabb minden téren, nincsenek illúziói, tudja, hogy egy 17 éves mit akar tőle és nem utólag jön rá, hogy csak arra kellett.
17/37 anonim válasza:
Nem értem, én ezt a kérdést Tini párkapcsolatokban olvasom... kérdező, valamelyikünk félrenézett valamit?
18/37 anonim válasza:
Az én véleményem: megfektetett és ennyi. Neked nincs munkád, egzisztenciád még. A 27 évesnek van mindkettő jó eséllyel. Máskor ne add magad ilyen könnyen. :)
19/37 anonim válasza:
18
Mikor kitette még a családi kategóriában volt, de gondolom a modik azóta áttették.
20/37 anonim válasza:
20
Nem is tudtam,hogy van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!