Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell neki az idősebb nő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell neki az idősebb nő?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy fiúval ismerkedtem még tavasszal, mindketten 17 évesek vagyunk. Akkor megbeszéltük, hogy mivel nem nagyon lehet találkozni, majd folytatjuk amikor jobb lesz a helyzet..de közben összejött egy nála 10(!!!) évvel idősebb nővel, akibe halálosan szerelmes. Nem tudom mit tegyek, mert nagyon oda vagyok érte és úgy érzem neki is tetszem, de ez a nő bekavart. Miért ő kell neki? Az a nő meg fog öregedni és velem illene össze. Mit tegyek, hogy szétválasszam őket?
2021. jan. 4. 14:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
92%
Milyen érdekes, hogy amikor kis csajok vonzódnak felnőtt férfiakhoz az tök normális, de ha egy gyerek jön össze egy nővel akkor a kislány ki van akadva. A 27 éves nő mindenben jobb nálad, ez van, keress másik pajtást.
2021. jan. 4. 17:50
 22/37 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy jobb, én legalább nem leszek ráncos meg löttyedt 5 év múlva.
2021. jan. 4. 17:53
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen sem lesz lötty. :)

Nem mellesleg ráncosan is lehet valaki vonzó.

2021. jan. 4. 18:05
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, hogy ez neked fáj és sajnállak is. De csak magadat áltatod vele, ha azt mantrázod, hogy “30 felett mindenki egy öregasszony” és talán ez a fiú visszafogad, ha betölti a 30-cat a nő, mert addigra már “trotty lesz”. Már ha addig együtt lesznek ugye.

A veled történtek miatt nem szabad a nőre haragudnod, mivel a fiú volt emiatt felelős teljes egészében. Szerintem a csaj nem is tud a létezésedről. Jobb fiút érdemelsz ennél. Hidd el, egy komoly nő nem tart maga mellett ilyen balekot sokáig. :)

2021. jan. 4. 18:14
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon buta vagy ha azt hiszed hogy egy harmincas nő ráncos meg löttyedt. Ekkora ostobaságot (hogy a harmincasok meg a negyvenesek öregek) kb 8-10 éves korig szoktak gondolni a gyerekek.

Az írásod és az infantilis felfogásod alapján abszolút megértem hogy miért nem kellesz a srácnak.

2021. jan. 4. 18:24
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem jóhiszemű kommentet írtam csak ide eddig, de az alapján, amiket visszaválaszolsz, nem való még neked a fiúzás. Borzasztóan gyerek(es) vagy még ehhez. Szerintem a fiú nem véletlenül érezte, hogy ebből nem lesz több, csak egy numera. Nem akarom felmenteni, de meg tudom érteni valahol, hogy ghostingolt, amikor rájött, hogy nem fog tudni értelmesen társalogni veled egy kapcsolatban.

Nem mellesleg, ha nem találkoztatok a karantén miatt, akkor hogyan feküdtetek le? Vagy az első találkozásnál odaadtad magadat neki?

2021. jan. 4. 18:35
 27/37 anonim ***** válasza:
80%
Bocs, de nekem sem te kellenél. Tipikus lenéző, buta, beképzelt, akaratos tini pcsa vagy. Ez normális gondolkodású srácnak abszolút de nem jön be hosszútávon. Lehet jó a segged, egy patront így esetleg megérsz, de komolyabbat veled nem lehet elképzelni.
2021. jan. 4. 18:38
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként árnyaltabb ennél a dolog, minthogy “te jobban hozzáillesz, mert nem vagy trotty 27 éves”. A kor nem minden. Van egy 24 éves barátnőm, aki olyan bulis, pezsgő személyiség, hogy még ő visz színt a határozott, komoly gondolkodású 19 éves barátja mindennapjaiba, felrázza az önkéntes izoláltságából és már másfél éve jól megvannak együtt.

A kapcsolat dinamikáján múlik. És ez nem azt jelenti, hogy az első találkán lefekszem a fiúval és raplizok utána, hogy “de hát velem egykorú, mi összeillünk!!!!!” meg hogy “vajon hogyan válasszam szét őket?”.

2021. jan. 4. 18:46
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan nő aki 27 évesen még mindig, egy "mindenki elájul tőle" 17 éves fiú álma, még jó eséllyel 40 évesen sem fog löttyedt lenni, nem, hogy 5év múlva. A mai 30-35 évesek a környezetemben lazán letagadhatnak akár 5-10 évet is, mondom ezt úgy, hogy csak 23 vagyok. Neked ellenben sokat kell még változnod, mert ezzel az irigy, beképzelt butácska belsővel még ha álomszépség lennél sem fogsz kelleni senkinek. Lenyomtak ez van, fogadd el és emelt fővel irány tovább.
2021. jan. 4. 19:15
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagyok, és az az igazság, hogy nagyon is vonzó a korosztályunknak az idősebb nők. Kifinomultak, érettek, és egyszerűen minden szavukban, érintésükben ott van a nőies érzés. Nekem is van kontaktom egy 24 éves lánnyal, amit 17 évesen hoztam össze. Bár ki kell emelkedni valamiben, nekem pl a sportos külső tette ezt lehetővé. Én sem értem, hogy amint egy fiatalabb srácról van szó, meg egy idősebb lányról felborul a mátrix vagy mi van... Nem csak nektek jár a sok jóból lányok!
2021. jan. 5. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!