Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell neki az idősebb nő?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy fiúval ismerkedtem még tavasszal, mindketten 17 évesek vagyunk. Akkor megbeszéltük, hogy mivel nem nagyon lehet találkozni, majd folytatjuk amikor jobb lesz a helyzet..de közben összejött egy nála 10(!!!) évvel idősebb nővel, akibe halálosan szerelmes. Nem tudom mit tegyek, mert nagyon oda vagyok érte és úgy érzem neki is tetszem, de ez a nő bekavart. Miért ő kell neki? Az a nő meg fog öregedni és velem illene össze. Mit tegyek, hogy szétválasszam őket?2021. jan. 4. 14:23
1/37 A kérdező kommentje:
Bocsánat , rossz kategóriába írtam, a Tini kapcsolatokhoz akartam
2021. jan. 4. 14:24
3/37 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, dr te is megfogsz öregedni, ha szerencséd van. Már most úgy viselkedsz, mint egy megkeseredett vénasszony. Lehet ezért kell neki az idősebb, mert az még nem ennyire elkeseredett mint te ilyen fiatalon.
4/37 anonim válasza:
Méltóságteljesen odébbállsz. Mellesleg te is meg fogsz öregedni, az meg, hogy szerinted veled illene össze semmit nem jelent. Szétválasztani úgysem fogod tudni őket, van még elég hal a vízben.
5/37 anonim válasza:
Talán érettebb gondolkodású, értelmes nőre van szüksége, nem egy rosszindulatú kislányra. Van ilyen.
A fiatal fiúkat mindig is izgatta a náluk idősebb korosztály, akik sokat tudnak nekik tanítani.
6/37 anonim válasza:
Egy 27 éves nő mit akar egy 17 éves kisgyerektől? Inkább ez a kérdés.
7/37 anonim válasza:
34 évesen azt mondhatom, hogy a kor egy bizonyos normális határok között csak egy útmutató. A 42 éves Shakira vagy a 46 éves Zséda simán kenterbe veri a legtöbb 20-on és 30-as nőket. A másik pedig az, hogy tessék azt megtanulni, mindig van másik. Nem szabad mindent feltenni egy kártyára. Ha őt választotta, akkor őt választotta.
8/37 A kérdező kommentje:
Nem egy átlagos fiúról van szó, hanem kb mindenki oda van érte. Azt mondta én tetszem neki és várjuk ki a dolgokat. Akkor miért jött össze mással? Ráadásul tényleg baromi idős hozzá a csaj.
2021. jan. 4. 14:32
9/37 anonim válasza:
Nekem is 25 évesen 30 éves barátnőm van. Sokkal inkább, mint egy 17-20 éves. Érettebb gondolkodás, egzisztencia, sokkal jobban szeretem. Már 3 éve. Csak állj tovább.
10/37 anonim válasza:
Egyértelmű hogy téged csak talonban tartott amíg nem volt más. Vagyis aggódott hogy a vírushelyzet miatt nem lesz annyi lehetősége mint normál esetben, ezért addig talonban tartott hogy ha nem lesz más, megfelelsz. De talált jobbat közben. Ebben nincs több. Megismerkedtetek, majd azt mondta hogy várjatok mert nehéz a vírus miatt találkozni, közben azért próbálkozott másoknál. Összejött neki az a nő akit akart, érdekes hogy vele nem akart várni. Csak egy "ha nincs ló, jó a szamár is" lehetőség voltál, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!