Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16.eves vagyok és teherbe estem hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
a párom 19 és 300 ezer ftot keres egy hónapban amiből el tudjuk tartani a gyereket S magunkat is a tesztem pozitív lett anyumeknak hogy mondjam el?#16 éves terhes #Terhestinii #16years
2020. dec. 26. 03:49
11/18 anonim válasza:
Ööö...ne itélkezzünk, de...csak nekem esett le, hogy a faszi 8 éves kora óta ismeri a kérdezőt?
Szó szerint még kislány volt...aztán ahogy 14 lett és elkezdett cseperedni, rárepült...? Le merném fogadni, hogy az ürge korombeli (30+) minimum...
12/18 anonim válasza:
Most őszintén és minden rosszindulat nélkül mondom azt, hogy gondold át, hogy megtartod-e a babát. Abszolút megértem, hogy miért nem akarod elvetetni, de gondolj bele, hogy még fiatal vagy az anyasághoz, mert te is még úgymond gyerek vagy. A párod pedig, akármilyen keresete van, szintén még fiatal, hidd el nekem és a többi kommentelőnek is, hogy ez nektek és a kisbabának sem lenne jó így. De a kérdésedre válaszolva, csak áll ki és mondd el azoknak, akiknek el szeretnéd, ezt nem igazán lehet máshogyan.
13/18 anonim válasza:
Azért külön ne költözettek. Ha úgy is döntesz, hogy megtartod rendben, de akkor a szüleiddel maradj. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatotok, de akkor lenne szerencsés megtartani, ha a szüleid normálisak és tudnak segíteni neked, mert egy gyerek nagyon nagy felelősség. Hiába érzed hogy 16 évesen felnőtt vagy mert a kor nem számít de ez nem így van.. Én megmertem volna tartani, mert a mamám segített volna mindenben, még ha nem is értett volna egyet. De a te szüleid is ilyenek?
14/18 anonim válasza:
Ne mondja senki azt, hogy nem működhet, mert igenis működhet, csak ez az "ismerem a párom" szöveg millóknak nem jött be, főleg gyerek után, főleg ilyen fiatalon. Ezt te úgysem fogod megérteni a köd miatt, és nagyon remélem, hogy nem lesz igazunk, csak a probléma az annyi, hogy fiatal vagy és naív. Nehéz lenne(bár nem lehetetlen) minőségi életet biztosítani ebben a korban a kicsinek önerőből, más nyakán meg nem lennék teher. Ketten álljatok a szülők elé, és mondjátok el, hogy mi a helyzet, ezt másképp nem lehet, mivel gyerek vagy még. Ne arra számíts, hogy nagyon megértők lesznek a szüleid(okkal), bár nem ismerem őket. 16 éves vagy, karriered sincs, volt, vagy lesz, ha anya leszel. Ezért kell elgondolkodni azon, hogy mi lesz, ha történik valami, és neadjisten egyedül kell helytállnod. Ilyen nem lesz, mert ismered a párod? Ez nem igazán egy bölcs hozzáállás. Én igazából nem szeretem azt az opciót, hogy megszakítunk egy életet, te pedig valószínűleg nem szeretnéd azt az opciót, hogy valaki más nevelje, de mindig úgy kell kalkulálnim hogy TE MAGAD képes vagy-e egy gyereket fenntartani. Amíg te nem tugsz így gondolkodni, addig nem vagy érett, és csak egy naív gyerek vagy, de mindezek ellenére én őszintén remélem, hogy jó döntést hoztok, és boldogok lesztek.
15/18 anonim válasza:
Kérdező, elmondtad a szüleidnek azóta? Hogyan alakultak a dolgok?
16/18 A kérdező kommentje:
Elmondtam és támogatnak mindenbe és már jövöheten külön költözünk
2021. jan. 28. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!