Teherbe estem de nem tudom mondjam el a paromnak vagy vettesem el?
Hogy tervezted eltitkolni az abortuszt? Mit tennél, ha a jövőben kiderülne, és rámegy a kapcsolatod?
Legyél felnőtt, állj elé, és döntsetek együtt.
Mondd el neki, ez közös döntés kell, hogy legyen. Amúgy sok pasi van úgy vele, hogy direktben még nem akar próbálkozni, és ezt mondja, amit a párod. De ha már ott egy kis élet, akkor nincs szíve megölni. De ezzel nem akarlak lebeszélni az abortuszról, csak azt mondom, hogy neki is tudnia KELL, neki is részt kell vennie a döntés meghozásában.
Azt meg inkább nem kommentálom, hogy 12 éves korod óta együtt vagytok.
Mikor az ember alaposabban megvizsgálja az ezzel foglalkozó statisztikákat, pláne, ha mögéje néz, és riportálja az abortuszon átesett nőket, kiderül, hogy európai viszonylatban a 18-30 éves , abortuszon átesett nők több mint kétharmada nem is akarta legyilkoltatni a gyerekét. Elvárásra cselekszik, mint a zombi, megy, bólogat, igen, hogyne, itt írom alá, megértettem a kockázatokat, persze, nem vagyok rá felkészült, nincs rá pénzem, nem akarja a párom, satöbbi, anyunak is volt, ja, ésatöbbi, ésatöbbi.
Ezt hívják felelősség-áttolásnak, nem én voltam, más mondta, hogy vetessem el.
A kiszolgáltatott fiatal nők jó részének igencsak kötött a szabad akarata. Nem szívesen mond ellent, mert mi lesz akkor. Fél, egzisztenciálisan bizonytalan, és túl fiatal felelős döntést hozni. Tehát hoz egy felelőtlen, mert annak nincsennek szemmel látható következményei, eltekintve párszor tíz deka betegellátásból származó biológiai veszélyes hulladéktól, ami egy emberi élet volt, de a liberálisok megmagyarázzák, hogy nem az. (Gyilkost kivégezni tilos, az nem európai, ártatlan babákat szétdarálni elemi szabadságjog, ugyebár.)
Ha 9 éve vagytok együtt, akkor felettébb ifjan kezdtétek. Ha ennek ellenére is együtt vagytok, az gyanús, hogy stabil kapcsolat. Mire akarsz várni, klimaxra?
Most olvasd ide, hogy mit írtál:
"én nagyon szeretném ezt a babát".
Mi számít még?
Tehát, a legegyszerűbb, hogy közlöd vele a helyzetet.
Az ellenkező döntést meg fogod bánni, és mikor a gyerek ott fog tipegni körülötted, naponta százszor fogod végiggondolni, hogy milyen jó, hogy nem küldtem őt lelketlenül vágóhídra. Még akkor is, mikor hajnal kettőkor fog felverni az ordításával, mert besz..rt.
Ez nem egy kiscica, amit csak akkor tart meg az ember, amikor a párja is beleegyezik! EMBER érted? Egy emberi életről beszélgetsz most!!!!! Gondolkodj!!!!! A minimum, hogy elmondod az APÁNAK, hogy GYEREKE LESZ!
Aztán megemészti!
1-2 év nem sok, aztán meg lehet akkor hiába próbálkoznátok nem jönne össze, pláne abortusz után. Egyébként is 9 hónap múlva fog megszületni, az majdnem egy év.
Beszéljétek meg, ha 1-2 éven belül úgyis össze akartok házasodni és babát is szeretnétek, akkor ne ennyin múljon már a pici élete. Plusz a tiéd is, mert egész életedben ott lesz, hogy az első babának 1 év miatt kellett meghalnia, pláne, ha később probléma lesz. Egy ismerősömnek volt 2 abortusza, most meg évek óta próbálkoznak, depressziós lett, az orvosok is mondják neki -és igazuk van-, hogy ha nem lett volna az abortusz, akkor most nem lenne baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!